Llocs i visites que enamoren

Mallorca és sinònim d’estiu, de sol i de platja. Però a més, l’illa amaga un patrimoni cultural i històric valuós, paisatges i natura intactes, coves subterrànies, gastronomia mediterrània variada, ciutats i pobles amb encant, Palma que n’és la capital cosmopolita... Tresors que esperen la teva visita per a ser descoberts.

Esdeveniments

Mallorca és coneguda com l’illa de la calma i, encara que és la destinació perfecta per relaxar-te i desconnectar del món, també tens l’oportunitat d’assistir als millors concerts, exposicions i esdeveniments relacionats amb l’art, la cultura o el lleure. Tot un ventall d’activitats i esdeveniments els 365 dies de l’any. Si vols, a Mallorca, no t’avorreixes.

Una illa, infinitat d'opcions

L’estiu és una de les èpoques preferides per viatjar i la nostra illa és una de les destinacions estrella per gaudir de les vacances. Però Mallorca està oberta i a la teva disposició els 365 dies de l’any. És igual quan venguis, cada estació té alguna cosa diferent per oferir-te. Descobreix-ne totes les propostes i viu una Mallorca diferent!

imagen de Mallorca

Plans en família

Descobreix-los
imagen de Mallorca

Experiències romàntiques

Descobreix-les
 © infomallorca.net

Vacances actives

Descobreix-les

@MallorcaTourism

Utilitza els hashtags #MallorcaisforYou #VisitMallorca #Mallorcatourism per immortalitzar les teves fotografies. Comparteix les teves experiències amb @MallorcaTourism i la resta de viatgers,  i uneix-te a una de les comunitats més grans de el món.