Bunyola

Sa Plaça © Ajuntament de Bunyola
Bunyola © Ajuntament de Bunyola
Orient © Ajuntament de Bunyola
Orient © Tolo Balaguer
Sa Font Seca © Tolo Balaguer
Olivar de sa Bassa (Bunyola) © Tolo Balaguer

Bunyola és un municipi situat al nord-est de l’illa, al peu de la serra d’Alfàbia, al vessant més meridional de la serra de Tramuntana. Compta amb atractius interessants: passejos urbans, senderisme, gran varietat d’oferta gastronòmica i diversitat d’actes populars i culturals al llarg de tot l’any. 

Al terme municipal hi ha sa Comuna, el bosc públic més extens de Mallorca; la vall d’Orient, que és un bell nucli rural agrícola de muntanya, i altres possessions històriques emblemàtiques, com Alfàbia, Raixa, s’Alqueria Blanca, Cals Reis, etc.

DESCOBREIX CAMINS I RUTES 

Hi ha multitud d’excursions i itineraris per descobrir que comencen el recorregut a Bunyola. A través de torrents, boscs, possessions, que ofereixen tota la seva esplendor en plena naturalesa, es pot arribar a Orient o als pobles veïns de Sóller, Valldemossa, Alaró o Santa Maria.

MERCAT SETMANAL 

Cada dimecres i dissabte, a partir de les 8 hores, a la plaça de Bunyola es munta el mercat, amb llocs de fruites, verdures, formatges, companatges, embotits, etc.
 

Troba la teva destinació

Escorca Sadragonera Andratx Calvià Estellencs Puigpunyent Bunyola Valldemossa Esporles Banyalbufar Deià Sóller Fornalutx Pollença