Vés enrere Cuevas del Drach

Cuevas del Drach

Coves del Drach, Foto © Coves del Drach

Conegudes coves del municipi de Portocristo per la seva il·luminació i el llac Martel, un dels majors llacs subterranis del món. Concerts de música al el llac i possibilitat de recórrer-lo amb barca.

La referència més antiga data de 1338 en un missatge de Roger de Rovenac, governador de l'illa, al batle de Manacor. El 1878 varen saltar a l'escena internacional quan dos viatgers, acompanyats d'un guia local, varen estar perduts en el seu interior durant trenta hores. Anys després, el 1896, l'arxiduc Lluís Salvador va encarregar a l'espeleòleg francès E.A. Martel de realitzar una exploració i hi va descobrir el gran llac que ara du el seu nom.

Les Coves del Drach varen ser il·luminades magistralment per l'enginyer català Carles Buigas, conegut a Espanya com "el mag de la llum".

El recorregut que es visita té una longitud aproximada de 1.200 m i és una explosió d'estalactites i estalagmites que creen escenaris i figures que sovint s'identifiquen amb el món exterior. Només cal veure'n els noms: la Verge de la Cova, sant Antoni de Pàdua, la Venus del Nil, Buda, la Pagoda índia, la vall de Montserrat, etc.

Compta amb llacs bellíssims com el Bany de Diana, un delicat racó, i el Llac Martel, que amb 117 m de llarg, 30 m d'ample i fins a 14 m de fons, és un dels gran grans del món sota terra. S'hi celebra un concert de música clàssica, que el visitant presencia des d'una espècie de teatre romà. Els músics apareixen en la foscor en tres barques il·luminades i, després del concert i 'L'alba en el llac", el visitant pot gaudir d'un fascinant passeig pel llac.

Ver localización Veure Localització

Dades d'interès

Direcció:

Ctra. de las Cuevas, s/n

Manacor

Telèfon:

00 - 34 - 971 820 753

Correu electrònic:

info@cuevasdeldrach.com

El temps

Màx. temperatura

Mín. temperatura

Informació

Com arribar

Bus

Línia TIB 412

Horaris:

Visites Mallorca Horaris

Llocs propers

Tria quines opcions mostrar al mapa:

Edita