Vés enrere Ermites del Raiguer

A3

Ermites del Raiguer

Dificultat: Alta
Distància: 116,4 km
Desnivell: 1392 m
Tipus de ruta: Circular

Icona Accesible Accesible

Icona Àrees recreatives Àrees recreatives

Icona Lloguer / Taller bicicletes Lloguer / Taller bicicletes

Icona Restauració Restauració

La ruta permet pujar als dos puigs d’aquesta comarca com són el puig d’Inca (Santa Magdalena) i el puig de Santa Llúcia. Es completa el recorregut amb la pujada de Bonany. A més es passa per Muro, Inca, Mancor, Llubí, Maria, Ariany i Petra.

La ruta s’inicia a Can Picafort, a la intersecció entre les carreteres Ma-12 i Ma-3410. Segueix per la carretera Ma-3431 la qual abandona breument pel camí de Ca ses Monges i pel camí des Pouetó.

Es torna abandonar per agafar el camí de ses Tancasses per després girar a la dreta fins a la carretera Ma-3432 fins arribar al poble de Muro Ma-3432.

Es deixa el mateix per la carretera Ma-3500 la qual és abandonada per anar a cercar el camí vell d’Inca a Alcúdia a través del qual s’arriba al desviament que permet la pujada al puig d’Inca on es troba l’ermita de Santa Magdalena.

Feta la pujada es continua en direcció a Inca per l’antiga carretera Ma-13 A i posteriorment cap a Mancor per la carretera Ma-2112. Una vegada al poble s’aprofita per fer la pujada de Santa Llúcia.

Es retorna per la mateixa carretera Ma-2112 fins al desviament de la Ma-2113 que es segueix en un curt tram. Abans d’arribar a Biniamar es gira a l’esquerra en direcció a Inca. Es surt de la ciutat per la carretera de Sencelles Ma-3120.

En arribar al creuament amb el camí vell de Muro s’agafa aquest camí en direcció Muro i pel camí de Tirasset s’arriba al poble de Llubí.

Es continua per les carreteres Ma-3440 i Ma-3513 fins arribar al poble de Maria i després per la carretera Ma-3342 fins al poble d’Ariany. Es surt del poble i s’agafa el camí de Son Guineu i posteriorment pel camí de na Reus s’arriba al poble de Petra.

Es travessa i es fa l’ascensió al puig de Bonany. Es retorna a Petra i es surt per la carretera Ma-3330 que es recorre íntegrament fins a la seva unió amb la carretera Ma-12. Per la mateixa es retorna a Can Picafort i al punt de sortida.

Pots seleccionar més d'un refugi en el llistat, des del botó "reservar seleccionats" de la part inferior, podràs fer la reserva.

Ermites del Raiguer

Ermites del Raiguer

El temps

Màx. temperatura

Mín. temperatura

Contacte

Otra información e contacto

Direcció:

Dirección

Telèfon:

123456789

Web oficial:

http://weboficial.es

xarxes socials:

Llocs propers

Tria quines opcions mostrar al mapa:

Edita

Nuestra app de turismo

Vive la mejor experiencia gracias a esta app

Descarga la app de Turismo Mallorca

Móvil 1
Móvil 2

Descubre una gran cantidad de rutas al aire libre, con mapas offline y un seguimiento detallado del GPS. ¡Planea tus actividades de montaña ahora! La web oficial de Turismo de Mallorca ofrece todas las Información que necesitas para organizar tu viaje