Vés enrere Far de Formentor

A2

Far de Formentor

Dificultat: Mitjana
Distància: 96 km
Desnivell: 990 m

El recorregut fins el Far de Formentor és un dels mes espectaculars de Mallorca i per completar la volta es passa per sa Pobla i pel Port de Pollença.

La ruta té el seu inici al creuer entra la carretera Ma-12 i l’avinguda Tucà per dirigir-se en direcció sud cap al nucli de Can Picafort. Es surt per la carretera Ma-3431 fins arribar a sa Pobla i es continua per la carretera Ma-3421, el camí de na Pontons i el camí vell de Pollença.

Per aquest s’arriba a la carretera Ma-2200 de la qual es fa un curt tram per prendre aviat el camí de Can Porquer. Es travessa la carretera Ma-2201 i es continua pel camí de Can Bou Ros fins a la carretera Ma-2202.

Aquesta es segueix un curt tram i es continua pel camins de Can Canaveret i de Llenaira fins a la ronda del Port de Pollença Ma-2220 la qual disposa d’un carril bici segregat.

A continuació el destí de la ruta és el far de Formentor al qual s’arriba per la carretera Ma-2210 superant el coll de la Creueta. Es retorna per la mateixa carretera i es surt del Port de Pollença per la carretera Ma- 2220 la qual disposa d’un carril bici no segregat i permet arribar al Port d’Alcúdia i al punt de partida.

Pots seleccionar més d'un refugi en el llistat, des del botó "reservar seleccionats" de la part inferior, podràs fer la reserva.

Far de Formentor

Far de Formentor

El temps

Màx. temperatura

Mín. temperatura

Llocs propers

Tria quines opcions mostrar al mapa:

Edita

La nostra app de turisme

Vive la mejor experiencia gracias a esta app

Descarrega l'app de Turisme Mallorca

Móvil 1
Móvil 2

Descubre una gran cantidad de rutas al aire libre, con mapas offline y un seguimiento detallado del GPS. ¡Planea tus actividades de montaña ahora! La web oficial de Turismo de Mallorca ofrece todas las Información que necesitas para organizar tu viaje