Vés enrere Fars de Migjorn

P2

Fars de Migjorn

Dificultat: Mitjana
Distància: 151,5 km
Desnivell: 945 m

Uneix els dos principals fars de la zona, Cap Blanc i ses Salines i passa per ses Salines, es Llombards, Santanyí, Cas Concos, Porreres i Algaida.

Es parteix de la Platja de Palma pels carrers Maria Antònia Salvà, Dragonera i Sant Cristòfol cap a la carretera vella de Llucmajor Ma-6020, la qual disposa de carril bici segregat. Continua per la via de servei de l’autopista Ma-19. A l’altura del polígon industrial de Son Noguera es desvia pel camí del Palmer i a continuació pel camí de sa Torre per arribar a la carretera Ma-6014.

Es passa pel far des Cap Blanc i es continua per aquesta carretera fins al poble de ses Salines. Per la carretera Ma-6110 es visita el far del cap de ses Salines, i per la carretera Ma-6100 es passa pels pobles d'es Llombards i Santanyí.

Per la carretera Ma-14 s’arriba a Cas Concos, girant després cap a l’oest pel camí des Mussol, pel camí des Rossells i el camí de Son Xorc en direcció al poble de Campos.

S’abandona aquest poble en direcció nord cap a Porreres per la carretera Ma-5040. Des de Porreres el proper objectiu és el poble de Montuïri, al qual s’arriba pel camí de Banyeres, el camí vell de Porreres i el camí de Son Bascós.

De Montuïri es dirigeix a Algaida per la carretera Ma-5017 i el camí vell de Porreres. Es continua pel camí de Cas Brau per arribar a la carretera de Manacor Ma-15. Per la via de servei d’aquesta carretera s’arriba fins al desviament de la carretera Ma-5013 (camí de sa Síquia). La carretera s’abandona pel camí de Son Binissalom, a través del qual s’accedeix al nucli de Sant Jordi. Es continua per s’Aranjassa i es retorna a la Platja de Palma per la carretera Ma-6011, la carretera Ma-6012 (camí de Son Fangos), es Pil·larí i el camí de ses Meravelles.

Pots seleccionar més d'un refugi en el llistat, des del botó "reservar seleccionats" de la part inferior, podràs fer la reserva.

El temps

Màx. temperatura

Mín. temperatura

Llocs propers

Tria quines opcions mostrar al mapa:

Edita