Vés enrere Fars de Ponent

C2

Fars de Ponent

Dificultat: Mitjana
Distància: 74,5 km
Desnivell: 1377 m

La ruta permet veure dos dels fars més importants d’aquesta zona com són el de Portopí i el far de Tramuntana de l’illa de sa Dragonera.

Es parteix del nucli de Palmanova (intersecció Ma-1C / Ma-1015) i arriba fins a Palma resseguint la carretera vella d’Andratx (Ma-1 C), el bulevar de Peguera i el passeig Calvià. Ja en el municipi de Palma pren pel carrer Joan Miró i la carretera de la Bonanova (Ma-1046). Des de Gènova continua per la Ma-1044 que disposa d’un carril bici segregat. Supera el coll de sa Creu per la Ma-1043 i torna a Calvià per la Ma-1016. De Calvià es dirigeix a es Capdellà per la Ma-1015 (també diposa de carril bici segregat). Supera el coll de n’Esteve i el coll de sa Coma i arriba a Andratx per la Ma-1031. Continua cap a s’Arracó i Sant Elm per la Ma-1030 superant el coll de sa Palomera. Torna a s’Arracó i es desvia per la Ma-1050. Retorna a les zones turístiques de Calvià per la Ma-1, el bulevar de Peguera i el passeig Calvià.

Pots seleccionar més d'un refugi en el llistat, des del botó "reservar seleccionats" de la part inferior, podràs fer la reserva.

El temps

Màx. temperatura

Mín. temperatura

Llocs propers

Tria quines opcions mostrar al mapa:

Edita