Vés enrere Fars del Llevant

M2

Fars del Llevant

Dificultat: Mitjana
Distància: 100 km
Desnivell: 1195 m

La volta passa per un dels fars més coneguts de Mallorca, com és el de Capdepera, d’allà es dona la volta a tota la península d’Artà, baixant fins el petit port de la Colònia de Sant Pere. A més, el recorregut també passa per Capdepera, Artà, Sant Llorenç i Son Servera.

La ruta comença al creuer entre el carrers Fetget, na Llambies i l’avinguda Joan Servera Camps de Cala Millor. Pel carril bici de l’esmentada avinguda travessa la carretera Ma-4027, continua per la carretera Ma-4026 i arriba al poble de Son Servera. El travessa pels carrers Formentera, avinguda de la Constitució i carrer des Cós i surt per la carretera Ma-4034.

Fa un curt tram de la Ma-4032 i continua per la Ma-4033 fins a connectar amb la carretera Ma-4040 en direcció a Capdepera. Es puja el petit coll des Vidriers i es continua fins el poble de Capdepera, el qual es rodeja per la seva variant.

Aquesta és abandonada per seguir pel camí de Cala Agulla. S’entra al nucli urbà pel carrers Castellet i Elionor Servera i es visita el far per la carretera Ma-4050. El retorn es fa pels carrers Monturiol i Juan Sebastián Elcano fins a connectar amb la carretera Ma-15.

Es travessa el poble de Capdepera pels carrers des Port, Gómez Ulla i Baltasar Coves i es recorr la carretera Ma-15 fins el Molí Vell. Allà es desvia pel camí de na Maians i el camí des Campet fins connectar amb la carretera Ma-4042 i arribar a Artà.

S’abandona el poble per la carretera Ma-12 i es visita el nucli costaner de la Colònia de Sant Pere per la carretera Ma-3331. Es torna a la carretera Ma-12 i es continua en direcció Alcúdia fins el desviament de la carretera Ma-3300.

Es segueix aquesta carretera fins el desviament de la carretera de sa Vall (Ma-3321) per la qual es descendeix al fons de la vall solcat pel torrent de na Borges. Es continua per la carretera fins el desviament del camí de Son Ramon, a través del qual es connecta amb la carretera Ma-3323 de Calicant i s’arriba al poble de Sant Llorenç.

El següent poble visitat és el de Son Carrió, al qual s’arriba per les carreteres Ma-4022 i Ma-4021. Per les carreteres Ma-4021 i Ma-4023 s’arriba al nucli de sortida, Cala Millor, al qual entra per l’avinguda Llevant.

Pots seleccionar més d'un refugi en el llistat, des del botó "reservar seleccionats" de la part inferior, podràs fer la reserva.

El temps

Màx. temperatura

Mín. temperatura

Llocs propers

Tria quines opcions mostrar al mapa:

Edita