Vés enrere Golf Reserva Rotana

Golf Reserva Rotana

Rotana Greeen, el nostre camp privat de 9 Forats a només uns 100 metres d'Hotel, és l'únic camp privat de Mallorca i exclusivament reservat per als nostres clients.

L'ús del nostre camp privat, Driving Range, Chipping Green, Búnquers de Pràctiques i Par 3 de Pràctiques està inclòs tant en els nostres preus d'habitació com en el nostre Golf Menú.

Podrà jugar a Golf al seu propi ritme quan vulgui i sense límit.

Podrà començar des del forat 4, gaudir d'una pausa sota les palmeres mentre juga sense ningú que el segueixi, gaudint de vegades d'un camp privat només per a vostè.

Els Green Fees no existeixen en La Reserva Rotana!!

El Camp que va ser totalment renovat el 2009, amb la nova zona de Pràctiques, nombrosos nous Búnquers i diverses zones d'aigua, li permetran improvisar el seu joc fins al punt d'esdevenir un professional.

El Driving Range, zona de Pràctiques Par 3, búnquers en els quals el nostre professor David McGinness els ajudarà a improvisar o perfeccionar la seva tècnica, es troben directament al costat de l'Hotel. A més gaudirà de condicions especials, descomptes en els camps dels voltants (Capdepera, Vall D'or ...)

Mòduls de portal no està disponible temporalment.

Ver localización Veure Localització

Dades d'interès

Direcció:

Camí Camí de Bendris km3

Manacor

Telèfon:

00 - 34 - 971 845 685

Correu electrònic:

info@reservarotana.com