Vés enrere Llogarets de Ponent

C1

Llogarets de Ponent

Dificultat: Baixa
Distància: 53 km
Desnivell: 690 m

La ruta passa pels pobles i principals nuclis d’aquesta zona de l’illa. Palmanova, Calvià, es Capdellà, sa Coma, Andratx, s’Arracó, Port d’Andratx, Peguera, Santa Ponça i Magaluf.

Es parteix del nucli de Palmanova (intersecció Ma-1C / avinguda de Cas Saboners) pel passeig Calvià però aquest és abandonat aviat per dirigir-se pel camí de Son Pillo cap al polígon de Son Bugadelles i a Calvià. De Calvià es dirigeix a es Capdellà per la Ma-1015 (la carretera també diposa de carril bici segregat). Supera el coll de n’Esteve i arriba a Andratx per la Ma-1031. Continua cap a s’Arracó i cap al Port d’Andratx per les carreteres Ma-1050 i Ma-1022. Del port va a Camp de Mar per la carretera Ma-1020. Per la Ma-1 s'arriba a Peguera i continua pel bulevar i el passeig Calvià. A l’altura del carrer Ramon de Montcada deixa el passeig i es desvia per Santa Ponça, el Toro, Son Ferrer i Magaluf acabant al punt de partida.

Pots seleccionar més d'un refugi en el llistat, des del botó "reservar seleccionats" de la part inferior, podràs fer la reserva.

El temps

Màx. temperatura

Mín. temperatura

Llocs propers

Tria quines opcions mostrar al mapa:

Edita