Vés enrere Llogarets del Raiguer

A1

Llogarets del Raiguer

Dificultat: Baixa
Distància: 84,2 km
Desnivell: 679 m

Entre Inca i les badies del Nord hi ha un seguit de llogarets i petis pobles que aquesta ruta permet conèixer. Així sortint d’Alcúdia es passa per Ullaró, Campanet, Binibona, Caimari, Moscari i Búger. Es torna per sa Pobla i Muro.

La ruta té el seu inici al creuer entre les carreteres Ma-12 i Ma-3413 per dirigir-se en direcció nord cap a la ciutat d’Alcúdia. Es surt de la ciutat per la carretera Ma-13 que és abandonada aviat per agafar el camí des Braçals en direcció a Pollença.

S’arriba a la carretera Ma-2202 i es continua pel camí de Can Bou Ros. Es travessa la carretera Ma-2201 i es continua pel camí de Can Porquer fins a desembocar a la carretera Ma-2200 la qual es segueix en un curt tram.

La mateixa s’abandona per agafar el camí vell de Campanet a Pollença el qual es recorregut fins a l’altura de les coves de Campanet, moment en què s’agafa el camí de na Pontons en direcció a la carretera d’Inca i posteriorment es desvia cap al llogaret d’Ullaró.

D’Ullaró es continua fins a Campanet d’on es surt pel camí d’Alboraiet fins a un creuer on es pren el ramal de la dreta que arriba al llogaret de Binibona. Es continua fins a Caimari i es surt pel camí de ses Deveres i es continua per la carretera Ma-2131 fins a Moscari.

Del poble es surt en direcció sud pel camí vell d’Inca i el camí vell d’Inca a Pollença. Es travessa l’autopista Ma-13 i s’encamina cap el poble de Búger pels camins des Pous i des Torrentó. El proper objectiu és sa Pobla on s’arriba per la carretera Ma-3422.

Es surt en direcció sud per la carretera de Llubí Ma-3501 la qual s’abandona per girar pel camí de na Pontons. La ruta passa al costat de l’ermita de Sant Vicenç i pel camí del mateix nom arriba al poble de Muro.

Per les carreteres Ma-3411 i Ma-3412 arriba a Santa Margalida i fent un recorregut per les carreteres Ma-3400, Ma-3402 i Ma-3413 arriba a Can Picafort.

La carretera Ma-12 que recorre el litoral serveix per tancar la ruta a la platja d’Alcúdia.

Pots seleccionar més d'un refugi en el llistat, des del botó "reservar seleccionats" de la part inferior, podràs fer la reserva.

El temps

Màx. temperatura

Mín. temperatura

Llocs propers

Tria quines opcions mostrar al mapa:

Edita