Vés enrere Puigpunyent

Puigpunyent

 © Agustí Torres

Petit poble de muntanya situat en la part sud-occidental de la serra de Tramuntana. A més del poble de Puigpunyent, el terme municipal inclou els llogarets de Galilea, a 406 metres sobre el nivell del mar, i Son Serralta.

Enclavat a la muntanya, a Puigpunyent hi ha la possibilitat de fer nombroses rutes per la Serra; hi destaquen els passejos per Galilea i els itineraris per la finca pública de Galatzó, una de les finques més extenses de Mallorca, situada en el terme municipal de Calvià i que limita amb els termes de Puigpunyent, Andratx i Estellencs.

El paisatge muntanyós, els boscos frondosos de pins i d’alzines, els bancals d’oliveres i les mostres nombroses de patrimoni etnològic: barraques de carboner, forns de calç, camins de ferradura, etc., fan que el recorregut dels itineraris sigui com un viatge en el temps, vestigis d’una cultura ja perduda que s’ha conservat en aquests paratges de muntanya.

Per als aficionats al món del vi, una bona opció és la visita a les Bodegues Son Puig, petita empresa familiar que produeix els vins a la vall de Puigpunyent (visites concertades).

Dalt d’un turó, amb vistes formidables al poble, es troba el Gran Hotel Son Net. Aquesta casa de possessió majestuosa i antiga va ser reconvertida en un luxós hotel, en un entorn bell i tranquil.

Troba la teva destinació

Escorca Sadragonera Andratx Calvià Estellencs Puigpunyent Bunyola Valldemossa Esporles Banyalbufar Deià Sóller Fornalutx Pollença