Vés enrere R5 Gastronomia
Guardar a favorits
R5 Gastronomia
Amb l'auge turístic dels seixanta, Mallorca va adoptar les tapes espanyoles, i va evolucionar cap a una varietat culinària anomenada variat. Aquest plat, que destaca entre les tapes locals, combina carns, peixos, fregits i guisats en una presentació atractiva. Aquesta ruta circular des de Sineu explora la Mallorca rural, amb pobles com Costitx, Sencelles i Algaida, cada un amb el seu encant tradicional. Destacam punts d'interès, com el puig de Randa i Petra, la ciutat natal de Fra Juníper Serra, amb monuments i museus que expliquen la seva història. Passant per Santa Margalida, la ruta continua per Muro i Llubí, pobles dedicats principalment a l'agricultura, per finalitzar a Sineu.
Pots seleccionar més d'un refugi en el llistat, des del botó "reservar seleccionats" de la part inferior, podràs fer la reserva.
El temps
Màx. temperatura
Mín. temperatura