Vés enrere Sant Llorenç des Cardassar

Sant Llorenç des Cardassar

Sant Llorenç des Cardassar © Turisme Sant Llorenç
Sant Llorenç des Cardassar © Turisme Sant Llorenç

El municipi Sant Llorenç des Cardassar juntament amb el municipi veí de Son Servera aglutinen un gran llegat natural, cultural, històric i arquitectònic de gran interès. Les seves tradicions i festes locals ajuden a entendre la identitat dels pobladors del Llevant de Mallorca.

Els seus nuclis costaners de Cala Millor, sa Coma, s'Illot, Cala Bona i Costa des Pins ofereixen una variada oferta turística i d'allotjament, caracteritzades per la seva llarga experiència i professionalitat. També, hi ha un teixit comercial excel·lent i serveis de restauració i lleure de qualitat.

Les platges de Cala Millor, sa Coma i s'Illot, amb més de dos quilòmetres d’arena, i l'àrea natural protegida de sa Punta de n'Amer, una península de més de 200 hectàrees, són paratges de gran valor natural. La platja de Cala Bona té una longitud de 550 metres i 9 metres d'ample, és de pedra i arena està dividida en tres parts separades per petits dics. Diposa de servei de primers auxilis i molt a prop hi ha el port pesquer i una gran varietat de restaurants. 

En direcció a Costa des Pins podem trobar platges petites i pintoresques ideals per a aquells que cerquen tranquil·litat lluny de les massificacions. Parlam de les platges de Port Verd, Port Nou i Port Vell, sa Marjal, es Ribell i es Rajolí.
 

Troba la teva destinació

Manacor Sant Llorenç des Cardassar Son Servera Capdepera Artà