Vés enrere Serra de Tramuntana - Central 1

M4

Serra de Tramuntana - Central 1

Dificultat: Molt alta
Distància: 176,6 km
Desnivell: 1835 m

Tot i que Cala Millor està molt llunyana de la Serra de Tramuntana, la ruta permet arribar-hi i fer un recorregut curt per ella, la volta per la vall d’Orient. Per arribar-hi es travessa tota l’illa passant per Manacor, Vilafranca, Sant Joan, Lloret, Sencelles, Santa Eugènia, Santa Maria i Bunyola. La tornada es fa per Alaró, Lloseta, Inca, Llubí, Sineu, Petra i Sant Llorenç.

La ruta s’inicia a sa Coma, concretament al creuer entre l’avinguda de les Savines i la carretera Ma-4021 i es segueix aquesta carretera fins a Son Carrió i Manacor. Per la ronda de la ciutat s’arriba al camí que condueix al polígon industrial pel costat de les vies del tren. Es surt del polígon per la via de servei de la carretera Ma-15 C en direcció a Vilafranca.

Es continua per la Ma-3222 fins a Sant Joan i per les carreteres Ma-3230 i Ma-3231 fins a Lloret. Continua cap a Ruberts pels camins de Cas Moro Tabac i de Ruberts. Segueix cap a Sencelles per la carretera Ma-3140 passant pel llogaret de Cascanar.

Després es dirigeix a Santa Eugènia per la carretera Ma-3110 i el camí de Morelló. Surt de Santa Eugènia per la carretera Ma-3040 i arriba a Santa Maria per la Ma-3020. Continua cap a Bunyola per la Ma-2020.

A Bunyola comença el recorregut de la carretera Ma-2100 que condueix a Alaró passant per Orient i els colls d’Honor i d’Orient. Continua amb la pujada del coll de Tofla per la carretera Ma-2110 i arriba a Lloseta. El proper objectiu és la capital del Raiguer, Inca, a la qual arriba per la carretera vella.

A continuació es pren la carretera Ma-3440, la qual s’abandona a l’altura del desviament del camí vell de Muro. Es fa un tram d’aquest camí en direcció Palma i es continua pel camí de Tirasset pel qual s’arriba al poble de Llubí i després al poble de Sineu per la carretera Ma-3511.

Es segueix cap a Petra per la carretera Ma-3300 i cap a Sant Llorenç. La ruta a aquest poble discorre per la carretera Ma-3330 i per la carretera de sa Vall Ma-3321 la qual s’abandona per seguir pel camí de Son Ramon i la carretera de Calicant Ma-3323.

Per la carretera Ma-4022 es passa pel poble de Son Carrió i la ruta s’acaba a Cala Millor repetint entre els dos nuclis l’itinerari de començament de la ruta.

Pots seleccionar més d'un refugi en el llistat, des del botó "reservar seleccionats" de la part inferior, podràs fer la reserva.

El temps

Màx. temperatura

Mín. temperatura

Llocs propers

Tria quines opcions mostrar al mapa:

Edita