Vés enrere Serra de Tramuntana nord

A4

Serra de Tramuntana nord

Dificultat: Molt alta
Distància: 109,4 km
Desnivell: 1977 m

Aquest recorregut arriba fins un dels mites de la Serra, la carretera de sa Calobra. Es puja des de Pollença cap a Lluc superant el coll de Femenia, seguint per Escorca i el coll de Cals Reis. Es torna pel coll de sa Batalla, Caimari i Campanet.

La ruta comença a Alcúdia, concretament a la rodona on es troben les carreteres Ma-13 i Ma-2220. Es parteix per aquesta darrera i es continua per la carretera Ma-2202 fins el poble de Pollença.

Per la carretera Ma-10 es supera el coll de Femenia i s’accedeix a Lluc i a Escorca. S’agafa la carretera Ma-2141 a sa Calobra a la qual s’arriba superant el coll de Cals Reis i després d’una llarga baixada. Es torna pel mateix camí fins al coll de sa Batalla, on es pren la carretera Ma-2130 fins a Caimari.

Es surt d’aquest poble pel camí de ses Deveres i es continua per la carretera Ma-2131 i una sèrie de camins locals fins a Campanet. D’allà es prenen el camí Blanc i el camí vell de Pollença fins a la carretera Ma-2200. Es recorre aquesta durant un curt tram i es pren el camí de Can Porquer i el camí de Marina fins a la carretera Ma-2201. Per la mateixa s’arriba a la carretera Ma-13 i al punt d’inici de la ruta a la ciutat d’Alcúdia.

Pots seleccionar més d'un refugi en el llistat, des del botó "reservar seleccionats" de la part inferior, podràs fer la reserva.

El temps

Màx. temperatura

Mín. temperatura

Llocs propers

Tria quines opcions mostrar al mapa:

Edita