Vés enrere Serra de Tramuntana - Sud

C4

Serra de Tramuntana - Sud

Dificultat: Molt alta
Distància: 126,5 km
Desnivell: 2360 m

La ruta recorre tota la costa sud-occidental de la Serra, Patrimoni de la Humanitat, des d’Andratx fins Sóller.

Es parteix del nucli de Palmanova (intersecció Ma-1C / avinguda de Cas Saboners) pel passeig Calvià, però aquest és abandonat aviat per dirigir-se pel camí de Son Pillo cap al polígon de Son Bugadelles i Calvià. Un quilòmetre i mig abans d’arribar al poble, la ruta es dirigeix a es Capdellà pel camí des Molinar de Son Colom. Supera el coll de n’Esteve i el coll de sa Coma i arriba a Andratx per la Ma-1031.

A partir d’Andratx recorre la part sud-occidental de la Serra de Tramuntana per la carretera Ma-10 passant pels colls de sa Gramola, es Grau i coll des Pi, els pobles d’Estellencs i de Banyalbufar, el colls de sa Bastida i de Can Costa, Deià, el coll de Can Bleda i Sóller.

La carretera Ma-11 supera el coll de Sóller i continua fins el nucli de Palmanyola. Allà es desvia per la carretera Ma-1140 fins a s’Esgleieta i d’allà continua per la carretera de Valldemossa Ma-1110 (amb carril bici segregat) fins el desviament del ParcBIT. Segueix pel camí de s’Ullastre, el camí de la Real, el camí de Ca na Gallura, Establiments, i les carreteres Ma-1042, Ma-1041, Ma-1015 i Ma-1016 superant el coll des Tords. Des de Calvià es dirigeix a Palmanova pel coll des Cocons.

Pots seleccionar més d'un refugi en el llistat, des del botó "reservar seleccionats" de la part inferior, podràs fer la reserva.

El temps

Màx. temperatura

Mín. temperatura

Llocs propers

Tria quines opcions mostrar al mapa:

Edita