Sóller

Plaça Sóller © Ajuntament de Sóller
Tren de Sóller © Ajuntament de Sóller
Sant Bartomeu (Sóller) © Ajuntament de Sóller
Platja del Port de Sóller © Ajuntament de Sóller
Posta de sol (Port de Sóller) © Neus Broto
Barranc de Biniaraix (Sóller) © Neus Broto

Al nord de Mallorca, just al centre de la ribera marítima de la serra de Tramuntana, hi ha Sóller, com un tresor per descobrir.

Un municipi obert al mar pel Port de Sóller i envoltat de muntanyes que emmarquen una vall fèrtil i singular que enamora fàcilment les persones que el visiten.

Sens dubte, un indret per gaudir d’un entorn paradisíac complementat amb una gastronomia selecta i una qualitat acurada de serveis. La versatilitat de l’entorn permet programar unes relaxades vacances familiars de sol i platja o, per als amants de les passejades i del senderisme, descobrir els carrerons empedrats i recórrer antics camins per les muntanyes de la Tramuntana amb les millors panoràmiques dels voltants.

La riquesa històrica i cultural es troba a tots els racons de Sóller i el visitant queda fascinat davant els edificis modernistes majestuosos, la tradició cultural, l’artesania local i els productes autòctons, i l’experiència única del recorregut de l’històric tren de Sóller.

La brisa marina del Port i els fars que vigilen la bocana de la badia són els protagonistes que acompanyen unes postes de sol espectaculars.

Troba la teva destinació

Escorca Sadragonera Andratx Calvià Estellencs Puigpunyent Bunyola Valldemossa Esporles Banyalbufar Deià Sóller Fornalutx Pollença