Amb Ferri

Amb Ferri

Arribar-hi amb ferri 

Mallorca té dos ports destinats al trànsit de passatgers, el port de Palma, el principal de l’illa, i el port d’Alcúdia. Tres companyies connecten actualment Mallorca amb altres ports espanyols (Barcelona, València i Dénia), a més d’enllaçar amb la resta de les Illes Balears (Menorca, Eivissa i Formentera). També és possible arribar a la nostra illa via marítima des de França (Toló). 

PORT DE PALMA

Palma està connectada amb Barcelona, València i Dénia. El trajecte cap a la Península dura entre sis i vuit hores, depenent de la destinació i del tipus d’embarcació.

També és possible viatjar a altres ports de l’arxipèlag balear. Maó (Menorca) es troba a unes cinc hores i mitja en ferri. I per arribar a Eivissa el vaixell tarda unes quatre hores i amb ferri en tarda només dues. 

TRANSPORT DES DEL PORT

El centre de la ciutat es troba a uns quatre quilòmetres del port de passatgers. Per arribar al centre hi ha possibilitats diverses:

Autobús: línia número 1

A peu / en bicicleta: malgrat la distància (45 minuts a peu), es tracta d’una caminada agradable al llarg d’un bonic passeig marítim. També es pot fer aquest trajecte en bicicleta pel carril bici.

Bus turístic (Citysightseening): el bus turístic disposa d’una parada a l’estació marítima i permet descobrir la ciutat còmodament.

Taxis: davant l’estació marítima hi ha una parada de taxis. A més del servei ordinari, també ofereixen excursions a mida.

Lloguer de vehicles: a l’estació marítima opera una companyia de cotxes de lloguer.

PORT D’ALCÚDIA

El Port d’Alcúdia se situa a la costa nord de Mallorca, a la badia del mateix nom. És un lloc d’estiueig molt popular per a la població mallorquina i una de les zones turístiques més concorregudes.

L’estació marítima es troba prop del passeig principal que transcorre a llarg del moll i hi ha bars i restaurants amb accés a una platja llarga, d’arena fina. El centre històric d’Alcúdia es troba a uns tres quilòmetres del port.

Des d’aquí surten ferris amb destinació a Ciutadella (Menorca). El trajecte dura entre una i quatre hores, depenent del tipus d’embarcació.

En temporada alta, Alcúdia també connecta amb el sud de França (Toló) i el trajecte és d’aproximadament unes dotze hores.

Aquest port també rep petits creuers. 

Baleària
icona link externBaleària

Estació Marítima, 3

07015 , Palma

Tel. 00 - 34 - 912 660 215

Rutes des de: Barcelona, València, Dènia, Menorca Eivissa i Formentera.

Corsica Ferries
icona link externCorsica Ferries

Tel. 00 - 33 - 495 329 595

Rutes des de: Toulon-Alcúdia.

GNV (Grandi Navi Veloci)
icona link externGNV (Grandi Navi Veloci)

Estacion Maritima, 2

07015 , Palma

Tel. 00 - 34 - 608 876 027

Rutes des de: Barcelona i València

Grimaldi Trasmed
icona link externGrimaldi Trasmed

Est. Maritima, 2 // Muelle comercial

07015 , Palma

Tel. 00 - 34 - 971 707 347

Rutes des de: Barcelona, València, Menorca i Eivissa.