Port de Sóller, Mallorca. Capçalera

A bord de la teva embarcació

Àmplia oferta de ports esportius

Mallorca compta amb més de 40 ports esportius i clubs nàutics repartits per tota la costa, alguns reconeguts a escala mundial, com el luxós Port Portals o el Port Adriano, amb imponents iots amarrats, botigues exclusives amb les marques de luxe més internacionals, restaurants d’alta cuina i bars nocturns amb música, als quals acudeixen els personatges més famosos que recalen a l’illa. Altres ports no tan luxosos, però amb serveis i oferta complementària de primera, són els emblemàtics ports d’Andratx, el de Pollença, el d’Alcúdia, el de Sóller i el de Cala Rajada, per citar-ne només alguns dels més reconeguts, que a més, reuneixen i mostren a qui els visita l’encant i la tradició pesquera de l’illa. 

El fet de tenir ports repartits per tot el litoral permet fer la volta a l’illa amb totes les facilitats. El navegant tindrà la comoditat, la seguretat i la tranquil·litat de tenir un port a una distància relativament curta. A més, la infraestructura i els equipaments nàutics estan en millora constant per arribar a ser ports de gran qualitat

Cada port o club nàutic té unes característiques pròpies quant a nombre d’amarratges i tipus de serveis: grua, vigilància, capitania, combustible, etc. I alguns compten amb bandera blava. Tot i així, si hi ha un punt de confluència entre tots, no és altre que l’aposta per la sostenibilitat, d’aquí que els ports i clubs mallorquins compleixin, la gran majoria, amb la normativa mediambiental vigent i que apostin, de cada dia més, pel desenvolupament sostenible. 

Un dels ports amb més capacitat i trànsit és el port de Palma. La combinació entre càrrega de mercaderies, navegació esportiva (la badia de Palma és el marc d’algunes de les regates més importants de la Mediterrània), arribada i sortida de passatgers, i la pesca, és un exemple de l’harmonia perfecta entre tradició i modernitat.  

El Reial Club Nàutic de Palma va ser nomenat, el 1998, «Millor club nàutic d’Espanya» i és un lloc habitual per a la família reial espanyola quan visita l’illa.  

Icona de Filtres Filtres

Icona de Filtres

Ubicació

Serveis

Edita