Avís legal

 

CONDICIONS LEGALS

Aquestes condicions generals regulen l'ús del servei del portal d'Internet https://www.mallorca.es

 

OBJECTE

A través del portal www.mallorca.es es facilita a les persones usuàries l'accés i la utilització de serveis i continguts diversos a disposició de la ciutadania. El Consell de Mallorca es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació i configuració del portal, i també es guarda el dret a modificar o eliminar alguns serveis i utilitats.

 

CONDICIONS D'ACCÉS I DE FUNCIONAMENT DEL PORTAL 

Tot allò que es publica en el web del Consell Insular de Mallorca té caràcter informatiu i no té validesa jurídica. El Consell de Mallorca posa tot l’esment possible perquè sigui tan exacte i precís com sigui possible; tracta d’evitar errors i els corregeix tot d’una que els detecta. No obstant això, no pot garantir la inexistència d’errors, ni que el contingut de la informació es trobi permanentment actualitzat, per la qual cosa es reserva el dret de, sense necessitat d’avís previ i en qualsevol moment, efectuar modificacions, supressions o actualitzacions de la informació publicada o canviar-ne la configuració i/o la presentació, de manera que són responsabilitat de la persona usuària tant l’accés com l’ús de la informació publicada, que no té caràcter vinculant pel que fa a la tramitació de cap procediment administratiu.

www.mallorca.es és totalment gratuït per a les persones usuàries. No obstant això, la utilització de determinats serveis s'ha de fer mitjançant subscripció prèvia.

La persona usuària es compromet a utilitzar el portal de manera correcta i d'acord amb la llei.

La persona usuària ha de respondre dels danys i perjudicis de tota naturalesa que www.mallorca.es pugui patir.
 

www.mallorca.es no es fa càrrec del mal ús del portal i d'irregularitats en els PC de les persones usuàries

Per complir el que estableix la Llei 34/ 2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s'indiquen les dades d'informació general d'aquest lloc web:

Titular: Consell de Mallorca
CIF: S-0711002-F
Adreça: c/ del Palau Reial, 1, 07001  Palma (Mallorca) Illes Balears
Contacte: consultau l'apartat de queixes i suggeriments del Consell
Telèfon: 971 173 500