Son Net

Hotels rurals i d'interior

Hotels en Entorns d'Espectacular Bellesa

Mallorca té altres opcions per a satisfer cada visitant. Si vol fugir de les zones turístiques i conèixer la Mallorca rural, pot allotjar-se en els hotels situats en els pobles de l'interior o deixar-se sorprendre per algun dels hotels situats en entorns d'espectacular bellesa, aïllats o prop de petits poblets entre les muntanyes i el camp mallorquí. Així, aconseguirà endinsar-se dins l'altre Mallorca, la Mallorca encara desconeguda amb els seus costums i les seves gents.

L’hotel rural combina les característiques d’una finca en plena naturalesa amb el servei i la qualitat dels millors hotels, en un ambient molt acollidor i amb un tracte molt personalitzat. Són establiments ubicats en edificacions construïdes abans de l'1 de gener de 1940, situades en sol rústic, disposen d'una superfície mínima de 49.000 m2 i estan vinculades a l'activitat agrària. 

En canvi, el turisme d’interior inclou cases senyorials o edificis emblemàtics al nucli antic dels pobles, llocs que ofereixen al visitant tranquil·litat en les seves estades i, sobretot, contacte directe amb els costums de la nostra gent.

Icona de Filtres Filtres

Icona de Filtres

Ubicació

Serveis

Accessibilitat

Edita