Cuina tradicional
Tradició i qualitat
Dos productes d'alimentació són símbols emblemàtics de Mallorca, i fonamentals a l'hora d'identificar l'illa en la resta de l'món: la seva ensaïmada i la seva sobrassada. Però no són els únics ni els millors.
Pa amb oli
El Pa amb oli, és una de les preparacions més típiques de la cuina mallorquina. Tot i que és semblant a el pa amb tomàquet català es diferencia en el tipus de pa emprat i la quantitat de tomàquet. La recepta va ser documentada per primera vegada al segle XVIII pel frare mallorquí Jaume Josep Bernat Martí i Oliver.
Guardar a favorits
On comprar productes típics de Mallorca
Traditional cuisine
_sm_turismo_filtros_SmTurismoFiltrosPortlet_
Edita
/ca/cuina-tradicional
https://www.mallorca.es/ca/cuina-tradicional?p_p_id=sm_turismo_filtros_SmTurismoFiltrosPortlet&p_p_lifecycle=2&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_resource_id=%2Fprod%2Fedit%2Fasset%2Furl&p_p_cacheability=cacheLevelPage