Golf Mallorca

Golf

EL PARADÍS PER ALS AMANTS DEL GOLF

Mallorca compta amb 23 camps de golf que gràcies a la seva proximitat permeten practicar un joc divers amb curts desplaçaments, podent canviar d'escenari en qüestió de minuts. A més, el clima permet practicar l'esport verd durant tot l'any.

Les instal·lacions de golf de l’illa inclouen moderns serveis, i han estat traçades amb un estricte respecte a l'entorn natural, amb normes que s'apliquen a tots els camps com part de la garantia de la seva certificació de qualitat.

Per als afeccionats i professionals, Mallorca és una destinació molt adequada, a tan sols un parell d'hores de viatge amb avió i oferint-los la possibilitat de practicar els 365 dies l'any, fins i tot quan els camps dels seus països estan coberts de neu. 

Entre les instal•lacions de la major de les Illes Balears hi ha camps que fa diverses dècades que funcionen, molt coneguts pels visitants habituals, però també n’hi ha d’altres inaugurats en els últims anys i dissenyats amb tècniques avançades. Les seves característiques permeten practicar tant als jugadors experts com als afeccionats. De fet, ja hi ha un total de set camps mallorquins que compten amb la seva pròpia escola de golf, el Real Golf Bendinat, el Club de Golf Son Servera, el Club de Golf Son Vida, el Golf Maioris, l’Alcanada Golf, el Golf Santa Ponsa, i el T Golf Palma Puntiró. 

Entre els de més recent obertura es troben quatre camps de 18 clots que han sorgit en els últims anys. En concret, de 2006 són el Golf Maioris, dissenyat per R.S. Group; i el T Golf Palma Puntiró, traçat per la signa Niklaus Design. Com aspectes diferencials al primer el distingeix l'acompanyament de restauració i sales de reunions, mentre que el segon permet als seus socis jugar en els més de 120 camps que Niklaus Design té repartits per tot el món i compta amb la seva pròpia acadèmia. 

De 2007, són el Golf Son Gual, dissenyat per Thomas Himmel, i el Son Quint Golf, vinculat a l'oferta hotelera de categoria superior formada per l’Arabella Sheraton Golf Hotel Son Vida, el Castell Hotel Son Vida, i el Mardavall Hotel & Spa. 

Els nous camps mallorquins han introduït des del seu disseny tècniques per a l'estalvi d'aigua i energia, i fins i tot la seva vegetació ha inclòs el rescat de part de la flora autòctona. Però també les instal•lacions amb molts anys d'experiència han anat incorporant al seu funcionament mesures per a minimitzar l'impacte sobre l'entorn en el qual es troben instal•lats, al mateix temps que reforcen la seva professionalitat incorporant les demandes que any a any realitzen els clients.

El més antic dels camps mallorquins és el Son Vida Golf, que va ser inaugurat en 1964, i segons els seus promotors es caracteritza per un joc fortament estratègic. I en la mateixa dècada va obrir el Golf Son Servera, que conté una abundant mostra de la vegetació autòctona i permet combinar les vistes al mar i la muntanya. Pinedes, oliveres, ametllers... formen part del paisatge de camps com el Golf de Ponent o el Vall d’Or Golf, mentre que platges i ports esportius o marines acompanyen la triple oferta del Golf Santa Ponsa o el Real Golf de Bendinat. Altres instal•lacions destaquen per ser molt competitives, com els dos camps del Golf Son Antem, que es troben al costat del Mallorca Marriot Son Antem Golf Resort & Spa, i permeten combinar el golf amb el turisme de salut o de reunions. Un dels més coneguts a nivell internacional és el Pula Golf, un 18 clots inaugurat en 1995, que va estrenar nou disseny realitzat per José Mª Olazábal l'any 2007, i es troba envoltat dels diversos paratges naturals del municipi de Son Servera i la badia de Cala Millor. 

L'oferta de golf de Mallorca es completa a més amb un conjunt d'allotjaments especialitzats en el segment de golf, que es conforma per més de quaranta hotels en els quals predominen els de categoria superior, de 4 i 5 estrelles repartits per tota l’illa. Encara que també és possible triar entre l'àmplia gamma d’hostatgeria que ofereix Mallorca, des d'hotels rurals, amb encant o fins i tot antigues hisendes o cases rurals.

Icona de Filtres Filtres

Icona de Filtres

Ubicació

Serveis

Edita