ATENCIÓ SANITÀRIA

ATENCIÓ SANITÀRIA

HOSPITALS, CLÍNIQUES I CENTRES MÈDICS

En cas de necessitar atenció sanitària, l’illa disposa d’una xarxa completa d’hospitals i clíniques, a més de centres mèdics públics i privats, que garanteixen als visitants l’atenció mèdica i farmacèutica que puguin necessitar durant l’estada.

EMERGÈNCIES

El número d’emergències és l’112 i funciona les 24 hores, tots els dies de l’any. La trucada és gratuïta i s'ofereix atenció personalitzada en diversos idiomes. A través d’aquest telèfon es coordinen totes les trucades als bombers, forces de seguretat i ambulàncies, per tal de aconseguir una resposta ràpida i efectiva davant qualsevol emergència.

FARMÀCIES

Les farmàcies tenen el mateix horari que els comerços. Algunes ofereixen horaris més amplis i fora des horaris habituals, l’atenció es manté a les farmàcies de guàrdia. 

ASSEGURANCES

Abans del viatge cal comprovar que es disposa de tota la documentació necessària en cas de precisar assistència sanitària durant l’estada, i que l’assegurança cobreix totes les contingències que puguin sorgir. Els ciutadans de la UE han de tenir en compte que per rebre assistència mèdica en els centres públics és imprescindible disposar de la targeta sanitària europea (E111).

VACUNES RECOMANADES

Covid-19 

Icona de Atenció sanitària Atenció sanitària

Icona de Atenció sanitària

Ubicació

Serveis

Edita