Lloguer de Vehicles

Lloguer de Vehicles

Moure's per carretera

Els grans eixos viaris de Mallorca conflueixen a Palma. Per tant, la distribució de les carreteres mallorquines és radial, és a dir, les carreteres surten des de Palma cap a la resta de localitats de l’illa.

A la via de cintura, (autopista de circumval·lació de la ciutat) convergeixen les tres principals autovies de l’illa: la de Llevant, que prové de l'oest; la de Ponent, que ve de l'est; i l'autovia central, que ve des d'Inca i el nord-est. Aquestes vies ens ofereixen una connexió ràpida amb els principals punts de l’illa.

Si es disposa de temps, l'ideal és recórrer Mallorca per les carreteres secundàries o locals i així poder conèixer la bellesa de l'interior de l’illa i els seus pobles. Pel paisatge que envolta les vies secundàries, és recomanable conduir amb precaució ja que nombrosos ciclistes trien aquestes vies per practicar el seu esport preferit.

Per moure's per Palma, el més recomanable per accedir a la ciutat i evitar els problemes d'un trànsit intens és la utilització del transport públic ja que està a la disposició de tots els usuaris. A Palma es troba l'estació de central d'autobusos, des d'on surten aquests vehicles cap a les principals destinacions de l’illa, com Manacor, Llucmajor, Alcúdia o Port de Pollença, entre d’altres.

Icona de Filtres Filtres

Icona de Filtres

Ubicació

Edita