Vés enrere Esporles

Esporles

Esporles © Ajuntament d'Esporles
Esporles © Ajuntament d'Esporles
Esporles
La Granja (Esporles) © infomallorca.net
Casa des Poble (Esporles)

El municipi d'Esporles està situat al sector occidental de l'illa i ocupa part del vessant meridional de la serra de Tramuntana, entre els termes de Valldemossa, Palma, Banyalbufar i Puigpunyent. S'estén al llarg d'una superfície de 35,73 km², és a només 12 quilòmetres de la capital, Palma, i a 8,5 quilòmetres de la platja més propera, el Port des Canonge.

L'encant d'un poble mallorquí de la Serra i les rutes de muntanya per un paisatge natural excepcional són els dos trets característics d'Esporles. És un destí idoni per totes aquelles persones que volen practicar diferents esports: senderisme (Ruta de Pedra en Sec GR221 i altres camins de muntanya); bicicletes de carretera i tot terreny (BTT); o barranquisme i escalada, entre d'altres.

És un poble petit, cuidat i tranquil, on es pot descansar i que, alhora, té tots els serveis necessaris: centre de salut, restaurants, bars, hotels, piscina municipal, empreses d'aventura, etc. Es tracta d'un municipi dinàmic amb multitud de propostes culturals i d'oci.

Les festes de Sant Pere o la Fira Dolça permeten gaudir moments únics i endinsar-se en la cultura del poble.

Troba la teva destinació

Escorca Sadragonera Andratx Calvià Estellencs Puigpunyent Bunyola Valldemossa Esporles Banyalbufar Deià Sóller Fornalutx Pollença