Zurück Esporles

Esporles

Esporles © Ajuntament d'Esporles
Esporles © Ajuntament d'Esporles

El municipi d’Esporles està situat al sector occidental de l’illa i ocupa part del vessant meridional de la serra de Tramuntana, entre els termes de Valldemossa, Palma, Banyalbufar i Puigpunyent. S’estén al llarg d’una superfície de 35’73 km2 i és el trenta-cinquè en extensió de Mallorca.

L’encant d’un poble mallorquí de la Serra i les rutes de muntanya per un paisatge natural excepcional són els dos trets característics d’Esporles.

És un poble petit, cuidat i tranquil, on es pot descansar i que, alhora, té tots els serveis necessaris: centre de salut, restaurants, bars, hotels, piscina municipal, empreses d’aventura, etc. És dinàmic amb multitud de propostes culturals i d’oci.

A Esporles es poden practicar diferents esports: senderisme (Ruta de Pedra en Sec) i camins de muntanya, bicicletes de carretera i tot terreny (BTT), barranquisme o escalada, entre d’altres. 
Les festes de Sant Pere o la Fira Dolça permeten gaudir moments únics i endinsar-se en la cultura del poble.  

Esporles és a només 12 quilòmetres de la capital, Palma, i a 8,5 quilòmetres de la platja del Port des Canonge.
 

Troba la teva destinació

Escorca Sadragonera Andratx Calvià Estellencs Puigpunyent Bunyola Valldemossa Esporles Banyalbufar Deià Sóller Fornalutx Pollença