Back Campos

Campos

 © Ajuntament de Campos

Campos

Campos, vila fundada l’any 1300, és un municipi al sud de Mallorca. A més del nucli municipal s’hi troben les zones costaneres de Sa Ràpita i Ses Covetes amb platges tan famoses del mediterrani com Es Trenc o s’Arenal d’En Tem. Un paisatge planer de 150 km2 dibuixa la fisonomia d’aquesta terra de call vermell on la bicicleta es converteix en un mitjà de transport molt popular. 

El nostre poble compta amb un patrimoni arquitectònic que posa en valor el seu llegat històric. L’Església de Sant Julià d’estil neoclàssic, el barroc Convent de Sant Francesc de Paula o l’oratori de Sant Blai, gòtic primitiu, així com l’edifici modernista de Cas Sant o el casal senyorial de Can Pere Ignasi. Les torres de defensa, les creus de terme i diversos monuments arqueològics també són béns d’interès cultural. 

Campos, antic puntal ramader de l’illa, compta amb un teixit empresarial de productes únics en tota Mallorca: sal, llet, ciment, gelats, joies, teules, pa…

Tota una xarxa de restaurants, agroturismes i hotels d’interior fan que Campos sigui un destí de turisme de qualitat. El municipi de clima suau acull l'espai natural d'Es Salobrar, una de les zones de més valor ecològic d’Espanya, al costat dels únics banys termals que gaudeix les Illes Balears, les aigües de la Font Santa.

Troba la teva destinació

Llucmajor Campos Ses Salines Santanyí Felanitx