Back Capdepera

Capdepera

Capdepera © Ajuntament de Capdepera
Cala Agulla © Ajuntament de Capdepera

Capdepera és un municipi de l'illa de Mallorca situat a l'extrem oriental de l'illa dins de la Comarca de Llevant.

Compta amb nombroses cales i nuclis turístics com Cala Rajada, Font de sa Cala, Cala Mesquida i Canyamel. El poble compta amb una oferta molt àmplia de llocs que visitar, destacant el Castell de Capdepera de 1300, el port de Cala Rajada, la torre de Canyamel, el sistema dunar de Cala Mesquida i un llarg etcètera que el visitant podrà descobrir si visita aquest municipi.

L'artesania també té un important paper, l'obra de Llata ​​va ser molt important i comptem amb un museu ubicat dins el Castell, en el qual s'explica i mostra aquesta artesania.

Capdepera és un municipi plural destinat a tot tipus de turisme, des de familiar, a sol i platja, esportiu, cultural ... Tenim 21 rutes senderistes dissenyades que recorren la geografia gabellina (gentilici dels habitants de Capdepera), instal·lacions esportives de primer nivell, el palau de la família March amb els seus impressionants jardins, el centre Melis Cursach, antiga farmàcia de la vila de 1916 i llocs on gaudir de la natura i el mar. Esdeveniments com el Mercat Medieval (3er cap de setmana de Maig) i la Fira de la Llampuga (2on cap de setmana d'octubre) són imprescindibles si visites Capdepera durant les dates de celebració.

Tots els nuclis compten amb una àmplia oferta hotelera de primera categoria i complementària que va des de bars a restaurants i diferents comerços en els quals trobar tot el que un desitja. 

Troba la teva destinació

Manacor Sant Llorenç des Cardassar Son Servera Capdepera Artà