Back Santa Margalida

Santa Margalida

Església © Ajuntament de Santa Margalida
Necròpolis de Son Real © Ajuntament de Santa Margalida

Can Picafort és un poble de la costa nord de Mallorca que pertany al municipi de Santa Margalida ubicat entre dos parcs naturals de gran importància: el Parc Natural de s’Albufera i la Finca Pública de Son Real.

A més de les aigües cristal·lines del mar, del sol lluminós i de l’arena càlida, de la meravellosa badia i de l’ofrena de la nostra hospitalitat, desitjam que de volta a la seva terra, després d’unes vacances al nostre municipi, pugui endur-se'n un record de la nostra història i una visió diferent de la que ofereix el sol i la platja.

El patrimoni històric de Santa Margalida és una de les manifestacions més importants de la nostra cultura. El municipi compte amb una gran quantitat de recursos culturals i patrimonials que el turista pot visitar al voltant dels seus tres nuclis poblacionals: Santa Margalida (també coneguda com la Vila), Can Picafort i Son Serra de Marina. Aquests recursos podran ser visitats a través de diferents itineraris per conèixer més de prop la nostra realitat i la nostra terra des d’una òptica diferent. 

Mallorca ha estat la vostra opció per passar les seves vacances i Santa Margalida vol contribuir en fer-les inoblidables i dignes de repetir-les dins un marc d’un lloc únic, com és Can Picafort: important enclavament turístic, amb platges d’aigua cristal·lina, ubicat entre dos espais naturals protegits i amb una gran quantitat de recursos patrimonials i culturals per ser visitats.