Back Son Servera

Son Servera

Església Nova © Turisme Son Servera

El municipi de Son Servera està format per diferents nuclis urbans: Son Servera (interior), Cala Millor, Cala Bona i Costa des Pins. Amb gran diversitat paisatgística i contrastos.

La destinació turística Cala Millor, que comprèn a més sa Coma i s'Illot, combina muntanya i paisatge d'interior de marcat caràcter rural amb platges d'aigües cristal·lines. A més, Cala Millor ofereix una gran oferta en cultura, gastronomia, lleure, esports, natura i un llegat històric, patrimonial i arquitectònic de molt d’interès. El visitant hi pot trobar: platges amb encant, arenys, cales petites i tranquil·les; espais naturals com sa Punta de n’Amer (Àrea Natural d'Especial interès), que ocupa aproximadament 200 hectàrees amb un gran valor natural, cultural i històric; mercats locals amb gran quantitat de productes autòctons; festes i esdeveniments culturals com les Festes del Turista (setembre), els tornejos de futbol internacional masculins i femenins, East Mallorca Cup, i una gastronomia variada.

A més, a Cala Millor es pot practicar esports. A prop del nucli turístic hi ha una gran oferta d'instal·lacions esportives, gimnasos, balnearis, pistes de tennis, camps de futbol i de golf. També els esports aquàtics i marítims tenen una gran demanda, com ara, vela, surf de rem, busseig, caiac o excursions amb vaixell.

Quant a serveis i activitats complementàries, Cala Millor és ideal per divertir-se en família.

Troba la teva destinació

Manacor Sant Llorenç des Cardassar Son Servera Capdepera Artà