Retour Fars de Ponent

C2

Fars de Ponent

Difficulté: Moyen
Distance: 74,5 km
Dénivelé: 1377 m

La ruta permet veure dos dels fars més importants d’aquesta zona com són el de Portopí i el far de Tramuntana de l’illa de sa Dragonera.

Es parteix del nucli de Palmanova (intersecció Ma-1C / Ma-1015) i arriba fins a Palma resseguint la carretera vella d’Andratx (Ma-1 C), el bulevar de Peguera i el passeig Calvià. Ja en el municipi de Palma pren pel carrer Joan Miró i la carretera de la Bonanova (Ma-1046). Des de Gènova continua per la Ma-1044 que disposa d’un carril bici segregat. Supera el coll de sa Creu per la Ma-1043 i torna a Calvià per la Ma-1016. De Calvià es dirigeix a es Capdellà per la Ma-1015 (també diposa de carril bici segregat). Supera el coll de n’Esteve i el coll de sa Coma i arriba a Andratx per la Ma-1031. Continua cap a s’Arracó i Sant Elm per la Ma-1030 superant el coll de sa Palomera. Torna a s’Arracó i es desvia per la Ma-1050. Retorna a les zones turístiques de Calvià per la Ma-1, el bulevar de Peguera i el passeig Calvià.

Vous pouvez sélectionner plus d'un refuge dans la liste, à partir du bouton "réserver sélectionné" en bas, vous pouvez faire la réservation.

La météo

Température max.

Température min.

Lieux à proximité

Choisissez les options à afficher sur la carte:

Modifier