Retour Llogarets del Pla de Mallorca

P1

Llogarets del Pla de Mallorca

Difficulté: Faible
Distance: 89,5 km
Dénivelé: 888 m

Partint cap a Llucmajor, passa per alguns dels llogarets que estan protegits amb la declaració de Bé d’Interès Cultural (BIC) com Randa, Castellitx, Ruberts, Biniali, ses Alqueries i ses Olleries. També passa per Algaida, Pina, Lloret, Costitx, Sencelles, Biniagual, Santa Eugènia i Sant Jordi.

Es parteix de la Platja de Palma pels carrers Maria Antònia Salvà, Dragonera i Sant Cristòfol cap a la carretera vella de Llucmajor Ma-6020, la qual disposa de carril bici segregat. Continua per la via de servei de l’autopista Ma-19. A l’altura del polígon industrial de Son Noguera es desvia pel camí del Palmer i gira cap a Llucmajor pel camí vell de Cala Pi.

Abandona Llucmajor pel camí de Gràcia i continua pel camí des Putxets fins a la carretera Ma-5010. Després de passar pel llogaret de Randa es dirigeix al poble d’Algaida passant per l’ermita de Castellitx. El següent poble per on passa és el de Pina, on arriba per la carretera Ma-3130. Continua cap el llogaret de Ruberts per la carretera Ma-3140. Del llogaret es dirigeix a Lloret i parteix cap el nord pel camí de Son Gelabert, la carretera vella de Sineu Ma-3011 i el camí des Rafalets, pel qual arriba a Costitx.

Per la carretera Ma-3121 arriba a Sencelles, poble en el qual gira cap el nord pel camí de Binialmara, el camí de Son Roig i el camí de Binissalem. Arriba al llogaret de Biniagual i continua pel camí vell de Muro i per la carretera Ma-3021 fins al llogaret de Biniali.

D’aquest continua per la carretera Ma-3020 cap el llogaret de ses Alqueries i cap el poble de Santa Eugènia. Surt d’aquest pel camí de ses Olleries i connecta amb la carretera vella de Sineu Ma-3011, per la qual arriba fins al nucli de s’Hostalot.

D’aquest nucli es dirigeix al sud pel camí de Cal Correu fins a la carretera de Manacor Ma-15, per la qual arriba a sa Casa Blanca. D’aquest nucli es dirigeix a Sant Jordi pel camí del mateix nom i després a s’Aranjassa. Es retorna a la Platja de Palma per la carretera Ma-6011, la carretera militar i el camí de Ca na Gabriela.

Vous pouvez sélectionner plus d'un refuge dans la liste, à partir du bouton "réserver sélectionné" en bas, vous pouvez faire la réservation.

La météo

Température max.

Température min.

Lieux à proximité

Choisissez les options à afficher sur la carte:

Modifier