Retour Serra de Tramuntana - Zona Central 2

P4

Serra de Tramuntana - Zona Central 2

Difficulté: Trés élevé
Distance: 127 km
Dénivelé: 1833 m

Recorre el tram més alt de la Serra de Tramuntana, Patrimoni Mundial , pels embassaments de Cúber i Gorg Blau. S’arriba pel coll de Sóller i es torna pel coll de sa Batalla cap al Raiguer passant per Caimari, Selva, Lloseta, Binissalem, Consell i Santa Maria.

Es parteix de la Platja de Palma pel camí de les Meravelles fins al nucli de es Pil·larí. Continua per la Ma-6012 (camí de Son Fangos) i es dirigeix a s’Aranjassa. Gira pel camí del Tast cap al poble de Sant Jordi. Es dirigeix a sa Casa Blanca pel camí de Sant Jordi. Continua per la via de servei de carretera de Manacor (Ma-15) i el camí de Cal Correu fins a s’Hostalot.

Segueix en direcció nord pel carrer del puig de la Mola i el camí de Son Ametler fins arribar a la carretera vella d’Inca Ma-13 A. Continua fins es Figueral i es desvia per les carreteres Ma-2040 i Ma-3032 per arribar a Bunyola.

S’arriba a Sóller per la carretera Ma-11A que ascendeix el coll de Sóller. Ja a la carretera Ma-10 es fa la gran pujada del Puig Major (1.445 m) pel túnel de Monnàber i els embassaments de Cúber i Gorg Blau i es continua per Escorca i Lluc. El descens es fa per la carretera Ma-2130. El primer poble que es troba és Caimari i després Selva.

Continua cap a Lloseta per la carretera Ma-2114 i el camí vell de Selva. Després cap a Binissalem pel camí vell de Lloseta i cap a Consell pel camí de Pedaç i la carretera vella d’Inca Ma-13 A. Al poble de Santa Maria deixa la carretera Ma-13 A i es desvia cap al sud en direcció a Pòrtol on arriba per la carretera Ma-3010.

Segueix en direcció sud pel camí de Sant Jordi fins a la carretera vella de Sineu Ma-3011 i allà gira en direcció Palma. Abans d’arribar a s’Hostalot torna a girar per connectar amb la carretera de Manacor Ma- 15 A arribant per la mateixa a sa Casa Blanca.

D’aquest nucli es dirigeix a Sant Jordi pel camí del mateix nom i després a s’Aranjassa. Es retorna a la Platja de Palma per la carretera Ma-6011, la carretera Ma-6012 (camí de Son Fangos), es Pil·larí i el camí de ses Meravelles.

Vous pouvez sélectionner plus d'un refuge dans la liste, à partir du bouton "réserver sélectionné" en bas, vous pouvez faire la réservation.

La météo

Température max.

Température min.

Lieux à proximité

Choisissez les options à afficher sur la carte:

Modifier