Retour Serra de Tramuntana nord

A4

Serra de Tramuntana nord

Difficulté: Trés élevé
Distance: 109,4 km
Dénivelé: 1977 m

Aquest recorregut arriba fins un dels mites de la Serra, la carretera de sa Calobra. Es puja des de Pollença cap a Lluc superant el coll de Femenia, seguint per Escorca i el coll de Cals Reis. Es torna pel coll de sa Batalla, Caimari i Campanet.

La ruta comença a Alcúdia, concretament a la rodona on es troben les carreteres Ma-13 i Ma-2220. Es parteix per aquesta darrera i es continua per la carretera Ma-2202 fins el poble de Pollença.

Per la carretera Ma-10 es supera el coll de Femenia i s’accedeix a Lluc i a Escorca. S’agafa la carretera Ma-2141 a sa Calobra a la qual s’arriba superant el coll de Cals Reis i després d’una llarga baixada. Es torna pel mateix camí fins al coll de sa Batalla, on es pren la carretera Ma-2130 fins a Caimari.

Es surt d’aquest poble pel camí de ses Deveres i es continua per la carretera Ma-2131 i una sèrie de camins locals fins a Campanet. D’allà es prenen el camí Blanc i el camí vell de Pollença fins a la carretera Ma-2200. Es recorre aquesta durant un curt tram i es pren el camí de Can Porquer i el camí de Marina fins a la carretera Ma-2201. Per la mateixa s’arriba a la carretera Ma-13 i al punt d’inici de la ruta a la ciutat d’Alcúdia.

Vous pouvez sélectionner plus d'un refuge dans la liste, à partir du bouton "réserver sélectionné" en bas, vous pouvez faire la réservation.

La météo

Température max.

Température min.

Lieux à proximité

Choisissez les options à afficher sur la carte:

Modifier