hotels

Hôtels

Aposta per la Qualitat

De tota l'oferta turística que hi ha a les Illes Balears, l'illa de Mallorca concentra, en els seus 3.640 kilòmetres quadrats de superfície, més del 60% de l'oferta hotelera de l'arxipèlag. Per això, algunes de les més prestigioses cadenes hoteleres a nivell internacional començaren a Mallorca el seu camí empresarial. Gràcies al bagatge i a l'experiència en matèria turística, aquest tipus d'establiments estan en contínua innovació per a adaptar-se a les noves tecnologies que junt a uns recursos naturals i paisatgística d'extraordinària bellesa fan de Mallorca un referent turístic de la Mediterrània.

La majoria de l'oferta d'hotels i apartaments es troba en les diferents zones turístiques costaneres, tan vora les llargues platges d'arena com vora platges més petites anomenades cales. Aquestes zones turístiques posen a disposició del visitant una gran varietat de serveis i una gran oferta complementària que s'adapten a les necessitats de cada persona. 

Pels qui vulguin gaudir d'un entorn més urbà, Palma, la capital, s’ha convertit en una destinació cosmopolita amb una àmplia varietat d'allotjaments turístics. Alguns d’ells es troben en antics palaus o edificis emblemàtics de la ciutat.

L'ESPECIALITZACIÓ DELS HOTELS

Molts hotels de l'illa ofereixen un servei especialitzat i adaptat als interessos de cada tipus de visitant. Cada vegada son més els hotels que disposen de serveis Spa per a que els clients puguin relaxar-se i gaudir del desitjat descans de vacances, oferint tot tipus de productes relacionats amb la salut i el benestar. També cal destacar que Mallorca té una gran experiència en la celebració de congressos i incentius i compta amb establiments amb sales de reunions per a acollir al client congressista i atendre les seves necessitats particulars amb la possibilitat de celebrar tot tipus d'actes en les seves instal·lacions.

Mallorca és també reclam per a un gran nombre d'esportistes, tant aficionats com professionals i posa un ampli ventall d'instal·lacions i hotels/apartaments especialitzats en acollir aquest tipus de turistes. A causa de l’apogeu d'esports com el ciclisme, molts establiments hotelers i apartaments disposen de lloguer de bicicletes, zones d'aparcament específiques, instal·lacions de neteja, tallers de reparació, menús específics, entre altres serveis. Els aficionats al senderisme i a la pràctica del nordic walking, tennis o altres esports trobaran en aquests allotjaments especialitzats un conjunt de serveis associats a les seves vacances actives.

Mallorca compta també amb una gran oferta de camps de golf i d'hotels exclusius vora o prop d'aquests, que faciliten al golfista la pràctica d'aquest esport.

Les famílies troben igualment el seu lloc a l'illa. La majoria d'establiments tenen parcs, piscines i diversió pels més petits i pels qui no ho són tant.

Així mateix, els hotelers mallorquins aposten fort pel creixement sostenible i gestionen els residus de manera ecològica, instal·len aixetes per a l'estalvi d'aigua i fins i tot, instal·len plaques solars per abastir els seus establiments d'energia neta.

Icône de Filtres Filtres

Icône de Filtres

Emplacement

Serveis

Accessibilitat

Modifier