Loisirs et amusement

Loisirs et amusement

Divertir-se és molt fàcil

Mallorca té una reputació de lloc pacífic i relaxant. L’illa ens ofereix una multitud d'activitats i llocs per descobrir. Hi ha molts monuments i museus, així com una gran gamma d'activitats i excursions per satisfer cada visitant.

Per sortir a la nit, Mallorca té un gran nombre de bars de copes i pubs dispersos per tota la geografia, són petits bars, sobretot, molt animats i amb un gran ambient. Per anar a clubs i discoteques, una de les zones d'oci nocturn més conegudes és el passeig marítim de Palma, s’hi troba una gran concentració de locals nocturns. Altres opcions són les diferents zones turístiques, entre les quals una de les més animades és Magaluf.

Les excursions que recorren l'interior de l’illa són molt populars. També el senderisme atreu a molts i permet als visitants descobrir la vegetació de l’illa, que és variada en formes i colors.

Les excursions marítimes són una de les principals i millors possibilitats de descobrir la bellesa de les costes rocoses i abruptes que formen la major part de la vora del mar.  A la part del Port de Sóller (oest), els vaixells garanteixen nombroses excursions pel litoral. Una proposta igualment interessant, però en terra, és visitar el safari zoo de Mallorca situat a Sa Coma.

Les grutes són també freqüents aquí i amb un guia especialitzat es poden recórrer les esplèndides galeries de les coves i gaudir de la vista dels seus llacs subterranis.

A Mallorca hi trobam una excel·lent oferta de parcs d’oci, la majoria situats en el municipi de Calvià. Els parcs principals estan situats a s'Arenal i Magaluf. En la zona de Alcúdia també hi ha un parc aquàtic de menors dimensiones. Hi ha, també, un parc amb animals a Portals Nous que ofereix espectacles de dofins i foques; i un aquari, situat en la Platja de Palma, que ens descobreix com és la vida sota el mar.

Finalment, els centres comercials disposen, entre d’altres coses, de pistes de bitlles, sales de cinema, salons de jocs, etc. Els dos centres comercials més coneguts de l’illa es troban a Porto Pi (Palma) i a Marratxí.