MICE Mallorca

MICE

Reunions, Congressos, Convencions i Incentius (MICE)

Mallorca presenta les condicions perfectes per celebrar qualsevol tipus d’esdeveniment. D’una banda, reuneix l’experiència i les infraestructures necessàries i, de l’altra, gaudeix d’un clima agradable i d’un entorn immillorable, fet que fa que, any rere any, Mallorca sigui amfitriona d’esdeveniments importants, nacionals i internacionals. A més, Mallorca és la destinació ideal per combinar treball i oci. A l’oferta excel·lent de MICE, cal afegir la qualitat i varietat de l’oferta complementària, així com les experiències innombrables que Mallorca ofereix al visitant: cultura, tradicions, naturalesa, turisme actiu, gastronomia, compres, salut i benestar, entre moltes d’altres.

PER QUÈ MALLORCA?

Connectivitat

L’aeroport de Palma de Mallorca (PMI) és una de les destinacions amb major connectivitat aèria del Mediterrani. Les principals capitals europees estan a menys de tres hores de vol.

Clima

El clima mediterrani ens delecta amb més de 300 dies de sol a l’any, amb estius càlids i hiverns suaus. La primavera i la tardor són estacions amb temperatures molt agradables, que oscil·len entre els 16-18 °C de mitjana.

Distàncies

A Mallorca les distàncies són relativament curtes. L’illa fa, de punta a punta, uns 100 km i està ben comunicada, a través d’una xarxa de carreteres extensa i cuidada, la qual cosa fa que sigui fàcil desplaçar-se d’un costat a l’altre. D’aquesta manera, l’illa ofereix gran varietat de paisatges i entorns, que possibiliten el gaudi d’experiències diferents, fins i tot en un mateix dia.

Professionals en el sector MICE

Mallorca posseeix un gran bagatge en l’organització d’esdeveniments i a l’illa hi ha tot un ventall de professionals dedicats al sector MICE. Tots els aspectes de l’esdeveniment estan controlats des de l’inici fins al final, la qual cosa és garantia d’èxit.

Infraestructures MICE

Mallorca ofereix innombrables possibilitats a disposició i necessitats del client MICE, possibilitats que depenen de la quantitat d’usuaris i de l’especialització de l’esdeveniment. Des de recintes de gran superfície totalment equipats, fins a altres espais amb una capacitat més reduïda per a grups més petits i exclusius.

Quant als recintes disponibles, destaca el Palau de Congressos. Projectat per l’arquitecte navarrès Francisco Mangado, amb un disseny en forma de peix jacent, aquest recinte es troba a l’entrada de Palma, davant del mar. Un altre espai de grans dimensions és l’Auditorium de Palma, situat en el passeig Marítim de la capital i amb vista al port. Però no són els únics escenaris per fer esdeveniments, ja que l’illa disposa d’una llista innombrable d’auditoris i de teatres situats per tota la geografia insular, a més de centres de convencions, sales multifuncionals i espais singulars que possibiliten multitud d’opcions. També molts establiments hotelers estan especialitzats en MICE i tenen diferents tipus de sales polivalents. El patrimoni historicoartístic de l’illa ofereix l’oportunitat d’acollir esdeveniments més exclusius, en alguns dels edificis emblemàtics, com per exemple en antigues possessions (finques rurals), antics casals, fortaleses, santuaris o monestirs.

Capacitat d’allotjament

Mallorca disposa d’una oferta hotelera extensa i variada, i amb una experiència inqüestionable en el sector turístic. Hi ha possibilitats infinites per triar l’establiment més adequat per celebrar l’esdeveniment, des d’hotels de grans dimensions per albergar un nombre elevat de persones, fins als hotels més petits de gran luxe, passant pels hotels boutique, els agroturismes o els hotels rurals.

Activitats complementàries

L’illa ofereix un paisatge espectacular i privilegiat, que permet amenitzar el treball amb el gaudi d’activitats i esports en plena naturalesa. Parcs naturals, boscos, la mar i les platges, ofereixen escenaris idonis per dur a terme aquestes accions. Hi ha empreses especialitzades en l’organització d’activitats complementàries i és possible combinar les jornades de treball amb altres de més disteses.

Esport

Mallorca és un lloc ideal per a la pràctica de l’esport. Des de rutes cicloturístiques o de senderisme per la serra de Tramuntana, declarada patrimoni mundial per la Unesco, fins als esports nàutics, passant per la pràctica del golf en qualsevol dels 24 camps.

Gastronomia

L’oferta gastronòmica combina la cuina tradicional, basada en els productes de la terra i de temporada, amb una cuina més avantguardista. Gaudir d’ella és possible tant en els tradicionals cellers, com en qualsevol dels nombrosos restaurants de cuina d’autor, alguns amb estrelles Michelin. A la variada oferta gastronòmica, cal afegir la qualitat dels vins mallorquins.

Salut i benestar

Relaxar-se i gaudir després d’un dia de treball és possible en qualsevol dels múltiples spas que hi ha a Mallorca. O simplement, deixar-se portar per la bellesa de les postes de sol i dels paisatges plens de contrastos.

Palma cosmopolita

La capital, Palma, s’ha convertit en els últims anys en una ciutat cosmopolita, que combina a la perfecció patrimoni i modernitat. El barri antic tan bell convida a passejar pels carrerons i a descobrir els edificis més emblemàtics. En el centre hi ha un gran nombre de museus, centres d’exposicions, galeries d’art i teatres, que promouen una oferta cultural variada i dinàmica. Palma capital disposa d’una gamma de botigues àmplia, d’alta qualitat i boutiques de firmes internacionals, així com petites botigues especialitzades en productes i artesania de l’illa, com ara la joieria mallorquina, els brodats de punt mallorquí o el vidre.