Indietro Ermites de Ponent

C3

Ermites de Ponent

Difficoltà: Alta
Distanza: 66,5 km
Dislivello: 1196 m

Icona Àrees recreatives Àrees recreatives

Icona Lloguer / Taller bicicletes Lloguer / Taller bicicletes

Aquesta zona de l’illa no té els puigs que caracteritzen altres zones de la Serra, però sí que passa per diferents llocs d’interès. Es parteix del nucli de Palmanova (intersecció Ma-1C / avinguda de Cas Saboners) pel passeig Calvià passant per devora de l’esglesieta de la Pedra Sagrada. El passeig és abandonat per dirigir-se pel camí de Son Pillo cap al polígon de Son Bugadelles. Per la carretera Ma-1014 es retorna al passeig Calvià i s’arriba per aquest al nucli de Peguera.

Després es dirigeix al poble de es Capdellà per la carretera Ma-1012. D’allà fa la gran pujada fins al llogaret de Galilea i baixa a Puigpunyent (Ma-1032). D’aquest poble es dirigeix a Esporles pel coll des Grau i la carretera Ma-1101. Continua per la carretera vella d’Esporles (Ma-1040) fins a Establiments.

Finalment retorna per la carretera Ma-1016 superant el coll des Tords, passant per Calvià i tornant a Palmanova per la carretera Ma-1015.

È possibile selezionare più di un rifugio nell'elenco, dal pulsante "riserva selezionata" in basso, è possibile effettuare la prenotazione.

Meteo

Mass. temperatura

Min. temperatura

Luoghi vicini

Scegli le opzioni da mostrare sulla mappa:

Modifica