Indietro Ermites del Raiguer

A3

Ermites del Raiguer

Difficoltà: Alta
Distanza: 116,4 km
Dislivello: 1392 m
Tipo di percorso: Circular

Icona Accesible Accesible

Icona Àrees recreatives Àrees recreatives

Icona Lloguer / Taller bicicletes Lloguer / Taller bicicletes

Icona Restauració Restauració

La ruta permet pujar als dos puigs d’aquesta comarca com són el puig d’Inca (Santa Magdalena) i el puig de Santa Llúcia. Es completa el recorregut amb la pujada de Bonany. A més es passa per Muro, Inca, Mancor, Llubí, Maria, Ariany i Petra.

La ruta s’inicia a Can Picafort, a la intersecció entre les carreteres Ma-12 i Ma-3410. Segueix per la carretera Ma-3431 la qual abandona breument pel camí de Ca ses Monges i pel camí des Pouetó.

Es torna abandonar per agafar el camí de ses Tancasses per després girar a la dreta fins a la carretera Ma-3432 fins arribar al poble de Muro Ma-3432.

Es deixa el mateix per la carretera Ma-3500 la qual és abandonada per anar a cercar el camí vell d’Inca a Alcúdia a través del qual s’arriba al desviament que permet la pujada al puig d’Inca on es troba l’ermita de Santa Magdalena.

Feta la pujada es continua en direcció a Inca per l’antiga carretera Ma-13 A i posteriorment cap a Mancor per la carretera Ma-2112. Una vegada al poble s’aprofita per fer la pujada de Santa Llúcia.

Es retorna per la mateixa carretera Ma-2112 fins al desviament de la Ma-2113 que es segueix en un curt tram. Abans d’arribar a Biniamar es gira a l’esquerra en direcció a Inca. Es surt de la ciutat per la carretera de Sencelles Ma-3120.

En arribar al creuament amb el camí vell de Muro s’agafa aquest camí en direcció Muro i pel camí de Tirasset s’arriba al poble de Llubí.

Es continua per les carreteres Ma-3440 i Ma-3513 fins arribar al poble de Maria i després per la carretera Ma-3342 fins al poble d’Ariany. Es surt del poble i s’agafa el camí de Son Guineu i posteriorment pel camí de na Reus s’arriba al poble de Petra.

Es travessa i es fa l’ascensió al puig de Bonany. Es retorna a Petra i es surt per la carretera Ma-3330 que es recorre íntegrament fins a la seva unió amb la carretera Ma-12. Per la mateixa es retorna a Can Picafort i al punt de sortida.

È possibile selezionare più di un rifugio nell'elenco, dal pulsante "riserva selezionata" in basso, è possibile effettuare la prenotazione.

Ermites del Raiguer

Ermites del Raiguer

Meteo

Mass. temperatura

Min. temperatura

Luoghi vicini

Scegli le opzioni da mostrare sulla mappa:

Modifica