Indietro Far de Formentor

A2

Far de Formentor

Difficoltà: Media
Distanza: 96 km
Dislivello: 990 m

El recorregut fins el Far de Formentor és un dels mes espectaculars de Mallorca i per completar la volta es passa per sa Pobla i pel Port de Pollença.

La ruta té el seu inici al creuer entra la carretera Ma-12 i l’avinguda Tucà per dirigir-se en direcció sud cap al nucli de Can Picafort. Es surt per la carretera Ma-3431 fins arribar a sa Pobla i es continua per la carretera Ma-3421, el camí de na Pontons i el camí vell de Pollença.

Per aquest s’arriba a la carretera Ma-2200 de la qual es fa un curt tram per prendre aviat el camí de Can Porquer. Es travessa la carretera Ma-2201 i es continua pel camí de Can Bou Ros fins a la carretera Ma-2202.

Aquesta es segueix un curt tram i es continua pel camins de Can Canaveret i de Llenaira fins a la ronda del Port de Pollença Ma-2220 la qual disposa d’un carril bici segregat.

A continuació el destí de la ruta és el far de Formentor al qual s’arriba per la carretera Ma-2210 superant el coll de la Creueta. Es retorna per la mateixa carretera i es surt del Port de Pollença per la carretera Ma- 2220 la qual disposa d’un carril bici no segregat i permet arribar al Port d’Alcúdia i al punt de partida.

È possibile selezionare più di un rifugio nell'elenco, dal pulsante "riserva selezionata" in basso, è possibile effettuare la prenotazione.

Far de Formentor

Far de Formentor

Meteo

Mass. temperatura

Min. temperatura

Luoghi vicini

Scegli le opzioni da mostrare sulla mappa:

Modifica

La nostra app de turisme

Vive la mejor experiencia gracias a esta app

Descarrega l'app de Turisme Mallorca

Móvil 1
Móvil 2

Descubre una gran cantidad de rutas al aire libre, con mapas offline y un seguimiento detallado del GPS. ¡Planea tus actividades de montaña ahora! La web oficial de Turismo de Mallorca ofrece todas las Información que necesitas para organizar tu viaje