Indietro Fars de Ponent

C2

Fars de Ponent

Difficoltà: Media
Distanza: 74,5 km
Dislivello: 1377 m

La ruta permet veure dos dels fars més importants d’aquesta zona com són el de Portopí i el far de Tramuntana de l’illa de sa Dragonera.

Es parteix del nucli de Palmanova (intersecció Ma-1C / Ma-1015) i arriba fins a Palma resseguint la carretera vella d’Andratx (Ma-1 C), el bulevar de Peguera i el passeig Calvià. Ja en el municipi de Palma pren pel carrer Joan Miró i la carretera de la Bonanova (Ma-1046). Des de Gènova continua per la Ma-1044 que disposa d’un carril bici segregat. Supera el coll de sa Creu per la Ma-1043 i torna a Calvià per la Ma-1016. De Calvià es dirigeix a es Capdellà per la Ma-1015 (també diposa de carril bici segregat). Supera el coll de n’Esteve i el coll de sa Coma i arriba a Andratx per la Ma-1031. Continua cap a s’Arracó i Sant Elm per la Ma-1030 superant el coll de sa Palomera. Torna a s’Arracó i es desvia per la Ma-1050. Retorna a les zones turístiques de Calvià per la Ma-1, el bulevar de Peguera i el passeig Calvià.

È possibile selezionare più di un rifugio nell'elenco, dal pulsante "riserva selezionata" in basso, è possibile effettuare la prenotazione.

Meteo

Mass. temperatura

Min. temperatura

Luoghi vicini

Scegli le opzioni da mostrare sulla mappa:

Modifica