Indietro Finca pública de Galatzó

Finca pública de Galatzó

Finca pública de Galatzó © Ajuntament de Calvià

La finca pública de Galatzó es troba en el terme municipal de Calvià, en plena serra de Tramuntana, declarada patrimoni mundial per la UNESCO en la categoria de paisatge cultural. Galatzó és una possessió de muntanya amb un patrimoni natural valuós, amb presència de flora endèmica, com per exemple l'estepa joana (Hypericum balearicum) o la didalera (Digitalis dubia), a més de boscos d'ullastres, mates, pins i alzines. Quant a la fauna, es poden observar voltors, àguiles cuabarrades, puputs, sebel·lins i busquerets, entre moltes altres espècies. També hi destaca la presència de la tortuga mora (Testudo graeca), molt menys abundant que la tortuga mediterrània i només present a zones molt localitzades de l'illa.

A part d'aquest patrimoni natural, a Galatzó hi ha elements patrimonials destacats, com ara les cases de possessió, fonts, aljubs, barraques i, fins i tot, jaciments arqueològics. A través d'itineraris diversos per l'interior de la finca, podrem descobrir el patrimoni natural i etnològic de Galatzó i, a la vegada, podrem gaudir d'uns paisatges de gran bellesa.

Ver localización Vedi Posizione

Dati di interesse

Indirizzo:

Ctra. Es Capdellà a Galilea, km 2,2

Calvià

Telefono:

00 - 34 - 971 130 577

E-mail:

medioambiente@calvia.com

Meteo

Mass. temperatura

Min. temperatura

Informazione

Come ottenere

Carretera es Capdellà – Galilea, km 2.2

Programma:

Horari de la finca: de 8.00 a 17.00 h.

Horari de les cases de Galatzó: de 9.30 a 14.30 h els dies laborables i de 10.00 a 17.00 h els caps de setmana i festius.

Prezzi:

L'entrada és gratuïta.

Luoghi vicini

Scegli le opzioni da mostrare sulla mappa:

Modifica