Indietro Llogarets de Ponent

C1

Llogarets de Ponent

Difficoltà: Bassa
Distanza: 53 km
Dislivello: 690 m

La ruta passa pels pobles i principals nuclis d’aquesta zona de l’illa. Palmanova, Calvià, es Capdellà, sa Coma, Andratx, s’Arracó, Port d’Andratx, Peguera, Santa Ponça i Magaluf.

Es parteix del nucli de Palmanova (intersecció Ma-1C / avinguda de Cas Saboners) pel passeig Calvià però aquest és abandonat aviat per dirigir-se pel camí de Son Pillo cap al polígon de Son Bugadelles i a Calvià. De Calvià es dirigeix a es Capdellà per la Ma-1015 (la carretera també diposa de carril bici segregat). Supera el coll de n’Esteve i arriba a Andratx per la Ma-1031. Continua cap a s’Arracó i cap al Port d’Andratx per les carreteres Ma-1050 i Ma-1022. Del port va a Camp de Mar per la carretera Ma-1020. Per la Ma-1 s'arriba a Peguera i continua pel bulevar i el passeig Calvià. A l’altura del carrer Ramon de Montcada deixa el passeig i es desvia per Santa Ponça, el Toro, Son Ferrer i Magaluf acabant al punt de partida.

È possibile selezionare più di un rifugio nell'elenco, dal pulsante "riserva selezionata" in basso, è possibile effettuare la prenotazione.

Meteo

Mass. temperatura

Min. temperatura

Luoghi vicini

Scegli le opzioni da mostrare sulla mappa:

Modifica