Indietro Llucmajor

Llucmajor

Llucmajor © Tolo Balaguer
Cap Blanc © Tolo Balaguer

Situat a la comarca de Migjorn, al sud de l'illa, Llucmajor és el municipi més extens de Mallorca (325 Km²). Platges d’arena i cales d'aigua cristal·lina es fonen al llarg de 47 km de costa escarpada, ideal per practicar-hi esports de vela, pesca, busseig... o simplement per gaudir de la calma que ofereix el paratge espectacular.

Llucmajor és un municipi amb una àmplia oferta cultural, gastronòmica i esportiva. Té un ventall de possibilitats d’oci: rutes cicloturístiques ( 400 km), rutes de senderisme, que recorren tant l'interior com la costa, rutes culturals, històriques, modernistes... Es pot visitar, el conjunt prehistòric de Capocorb Vell de l'edat del bronze, el claustre de Sant Bonaventura i les teules pintades, descobrir la figura del pare Jeroni Boscana i fer un viatge en el temps a la fundació de les missions a Califòrnia, deixar volar la imaginació i rememorar històries de Corsaris i pirates a talaies o torres de defensa.

Pel que fa a la gastronomia, és altament recomanable visitar el colorit mercat dels divendres al centre del poble i els cellers, i delectar-se amb els plats tradicionals que cuinen. Fent una caminada pels voltants, es poden veure moltes varietats de figueres i fotografiar els camps d'ametlers en flor.
 

Troba la teva destinació

Llucmajor Campos Ses Salines Santanyí Felanitx