Indietro Manacor

Manacor

Manacor © Turisme Manacor

A l’est de Mallorca, el municipi de Manacor compta amb les localitats costaneres de s’Illot, Porto Cristo, Cala Magrana, Cala Anguila, Cala Mendia, s’Estany d’en Mas, Cales de Mallorca i Cala Murada, sense oblidar els petit nucli singular de Son Macià, apreciat per la seva gent i la seva tranquil·litat.

La capital, també anomenada Manacor, és centre cultural, comercial i industrial del llevant de l’illa. 

El patrimoni de Manacor posseeix valuosos monuments, espais i objectes que s’estenen des de  l’època prehistòrica fins l’actualitat, i que es poden observar en el Museu d’Història de Manacor. Destaquen el conjunt prehistòric de s’Hospitalet Vell, la basílica tardoromana de Son Peretó, l’església neogòtica Nostra Senyora dels Dolors, el Claustre del Convent Sant Vicenç Ferrer (declarat Monument Nacional, s. XVII), el Museu d’Història de Manacor a la Torre dels Enagistes (s. XIV), la Institució Pública Antoni Maria Alcover i el molí fariner restaurat, Molí d’en Fraret, seu de la secció etnogràfica del Museu d’Història. 

Les activitats nàutiques i aquàtiques de la costa de Manacor ofereixen infinitat de possibilitats com excursions en vaixell, piragüisme i busseig per a tots els nivells per poder admirar las coves i cales que amaguen ecosistemes plens de vida i biodiversitat. Compta també amb nombrosos centres esportius i excel·lents esportistes, com és el cas del tennista Rafel Nadal i el seu Museu de l’Esport.

Troba la teva destinació

Manacor Sant Llorenç des Cardassar Son Servera Capdepera Artà