Indietro Serra de Tramuntana - Sud

C4

Serra de Tramuntana - Sud

Difficoltà: Molto alta
Distanza: 126,5 km
Dislivello: 2360 m

La ruta recorre tota la costa sud-occidental de la Serra, Patrimoni de la Humanitat, des d’Andratx fins Sóller.

Es parteix del nucli de Palmanova (intersecció Ma-1C / avinguda de Cas Saboners) pel passeig Calvià, però aquest és abandonat aviat per dirigir-se pel camí de Son Pillo cap al polígon de Son Bugadelles i Calvià. Un quilòmetre i mig abans d’arribar al poble, la ruta es dirigeix a es Capdellà pel camí des Molinar de Son Colom. Supera el coll de n’Esteve i el coll de sa Coma i arriba a Andratx per la Ma-1031.

A partir d’Andratx recorre la part sud-occidental de la Serra de Tramuntana per la carretera Ma-10 passant pels colls de sa Gramola, es Grau i coll des Pi, els pobles d’Estellencs i de Banyalbufar, el colls de sa Bastida i de Can Costa, Deià, el coll de Can Bleda i Sóller.

La carretera Ma-11 supera el coll de Sóller i continua fins el nucli de Palmanyola. Allà es desvia per la carretera Ma-1140 fins a s’Esgleieta i d’allà continua per la carretera de Valldemossa Ma-1110 (amb carril bici segregat) fins el desviament del ParcBIT. Segueix pel camí de s’Ullastre, el camí de la Real, el camí de Ca na Gallura, Establiments, i les carreteres Ma-1042, Ma-1041, Ma-1015 i Ma-1016 superant el coll des Tords. Des de Calvià es dirigeix a Palmanova pel coll des Cocons.

È possibile selezionare più di un rifugio nell'elenco, dal pulsante "riserva selezionata" in basso, è possibile effettuare la prenotazione.

Meteo

Mass. temperatura

Min. temperatura

Luoghi vicini

Scegli le opzioni da mostrare sulla mappa:

Modifica