Palma

Passeig marítim, Palma © Tolo Balaguer
 © Tolo Balaguer

La ciutat de Palma, capital de les Illes Balears, està situada a Mallorca, la major de les illes d’aquest arxipèlag.

El terme municipal de Palma té una superfície de 21. 355,844 hectàrees, amb una població aproximada de 400.000 habitants, i limita amb els termes de Calvià, Puigpunyent, Esporles, Valldemossa, Bunyola, Marratxí, Santa Eugènia, Algaida, Llucmajor i el mar.
També pertany a Palma el subarxipèlag de Cabrera.
La ciutat disposa d’un clima privilegiat gràcies a la ubicació, amb una temperatura mitjana anual de 17,9 ºC.

La capital de les Illes Balears ha estat sempre un punt estratègic a la Mediterrània. Gràcies a la comunicació excel·lent per mar i aire, constitueix una destinació propera: a una mitjana de dues hores en avió de les capitals europees.

Palma és una ciutat amb una llarga tradició turística, que es reflecteix en una gran oferta d’equipaments i de serveis. Però el que la fa realment única és la barreja d’influències i de tradicions dels pobles que s’hi han instal·lat durant segles; civilitzacions il·lustres, com els fenicis, els romans, els vàndals, els bizantins, els musulmans i els cristians, que n’han marcat l’evolució.

Amb els anys, Palma s’ha transformat en una ciutat moderna, cosmopolita i rica en propostes, que rep el visitant amb els braços oberts, durant tot l’any.

Palma és una destinació urbana ideal, tant per a estades curtes com per a unes vacances més prolongades.

Troba la teva destinació

Palma de Mallorca Cabrera Conejera

Nuclis turístics