Shopping

Shopping

Què Comprar

No hi ha pràcticament res que no pugui adquirir a Mallorca tot i tractar-se d'una illa. Més aviat al contrari; ha servit d'imant per a tot de tipus d'artistes i emprenedors que no es troben en altres llocs. 

Mallorca ho reuneix tot: d'una banda, és un paradís natural amb espai per al descans i la diversió i per l’altra, ofereix tots els atractius comercials i d'estàndards de qualitat d'una gran urbs del continent, segura, moderna, neta, cosmopolita. És la calma i la festa. És la tradició i la modernitat. I aquest joc de contrasts és el que la converteix en una visita tan completa. 

El calçat mallorquí segur, resolt i enèrgic

A més d’unes inoblidables vacances, Mallorca produeix pell i calçat de qualitat excel·lent, amb marques reconegudes a tot el món, com Camper, Lottusse, Yanko, Farrutx, Bestard... totes tenen les arrels en famílies de llarga tradició artesana que varen prosperar fins que avui posen sabates als peus dels cinc continents. Les seves fàbriques solen tenir un punt de venda al públic, on és possible poder trobar productes de temporades passades a preus reduïts. Una bona recomanació si el que cerca són sabates de qualitat i disseny. Les fàbriques es troben en diferents pobles de l'interior, especialment a la zona d'Inca, Binissalem, Alaró, Lloseta i Llucmajor.

Inca és també coneguda com la ‘ciutat de la pell’ per la gran tradició pelletera. Si la visita, hi trobarà nombroses botigues i fàbriques amb tot tipus de productes de pell: abrics, guants, bosses, carteres...

Moda cosmopolita 

L'escola de disseny mallorquina també ha donat el salt a la moda, i a la passarel·la Cibeles o la Gaudí hi ha presents dissenyadors de l’illa, com Toni Miró o Carmen March. Al seu costat, altres noms destacats de la moda internacional també han obert les botigues principalment a Palma. Marques com Loewe, Armani, Roberto Verino o Mar Sobrón posen el seu punt de glamurositat als aparadors de la capital balear i atreuen clients de totes les nacionalitats.

Però Mallorca no és una illa només per als que tenen un poder adquisitiu elevat, també hi trobarà marques més assequibles i populars a tot Europa, com Zara, Máximo Dutti, H&M, C&A... Hi ha, al seu torn, diversos centres comercials que abasten tot tipus de marques de roba, així com d'electrodomèstics, alimentació, llibres, etc. N’hi ha per a tots els gusts i les butxaques.

De compres per Palma

Trobarà comerços per tota la ciutat, però hi ha alguns carrers comercials per excel·lència, com són Sant Miquel, Sindicat, Jaume III o el Born. L'experiència d'entrar en els seus mercats pot resultar també molt especial: el Mercat de l’Olivar o el Mercat de Santa Catalina. El Passeig per l’Artesania és una àrea tota habitada per botigues d'artesans, així com la plaça Major, on cada matí es munten paradetes d'artesans. Hi ha diversos grans centres comercials tant en el centre de la ciutat com als voltants, on trobarà des d'electrodomèstics, roba, alimentació, llibres, perfumeria... 

Art

Crida l’atenció el nombre de galeries d'art que s'han obert per tots els racons de l’illa, fruit de l'atractiu que per als artistes ha tingut i segueix tenint Mallorca. Un incentiu per als qui gaudeixen de comprar art.

Icona di Filtres Filtres

Icona di Filtres

Ubicazione

Modifica